De ce este atât de important să perseverezi în credință?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 15/03/2019
    12345678910 0/10 X

(Matei 11:12) “Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum, Împărăţia cerurilor se ia cu năvală, şi cei ce dau năvală pun mâna pe ea.”

 

S-au luat după Isus doi orbi, care strigau şi ziceau: „Ai milă de noi, Fiul lui David!” După ce a intrat în casă, orbii au venit la El. Şi Isus le-a zis: „Credeţi că pot face lucrul acesta?” „Da, Doamne”, I-au răspuns ei. Atunci S-a atins de ochii lor şi a zis: „Facă-vi-se după credinţa voastră!” Şi li s-au deschis ochii... (Matei 9:27-30) Iisus a zis că această minune a avut loc, datorită credinței lor. Femeia, care de doisprezece ani avea o scurgere de sânge, a trecut prin mulțime, a venit pe dinapoi şi s-a atins de poala hainei Lui... . Isus S-a întors, a văzut-o şi i-a zis: „Îndrăzneşte (nu te teme), fiică! Credinţa ta te-a tămăduit.” (Matei 9:20-22) Iisus a zis că minunea a avut loc, din cauza că a crezut.

 

Astfel de istorii sunt multe, și fiecare dintre ele se finisează la fel – acești oameni au fost vindecați, sau au fost eliberați datorită îndurării Împăratului și Domnului nostru, și datorită credinței lor!

 

Credința poate să înainteze înainte sau să strige cu glas tare, dar este întotdeauna activă în lumea duhovnicească. Ea se agață de realitatea care nu se vede cu ochiul liber, a milei Împăratului nostru, și nu o dă drumul.

 

Cât de mare este bogăția milei Tale, Doamne! Ajută-mă să nu mă tem în nevoi, să am îndrăzneală în credință, pentru ca să primesc ceea, ceea ce este în conformitate cu voia Ta! În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 445
  • Export PDF: 3
Opțiuni