DACĂ TE-AI BLOCAT...
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 28/02/2019
    12345678910 0/10 X

La psalmul 40, David a proslăvit credincioșia Lui Dumnezeu. “Îmi pusesem nădejdea în Domnul, şi El S-a plecat spre mine, mi-a ascultat strigătele. M-a scos din groapa pieirii, din fundul mocirlei; mi-a pus picioarele pe stâncă şi mi-a întărit paşii.” (Psalmul 40:1-2)

 

Fie o mocirlă adevărată, sau împrejurări dificile, David știa, că întotdeauna putea să se adreseze la Dumnezeu după ajutor. El nu este departe de fiecare dintre noi. El este gata să te ajute, când strigi la El după ajutor, El se va apleca, să te scoată din “groapă și mocirlă”, din împrejurări foarte dificile, din care nu poți ieși de sinestătător, îți va pune picioarele pe stâncă și îți va întări pașii.

 

Acest ajutor poate fi divers. Uneori Dumnezeu acționează direct, dar deseori folosește alți oameni. Recunoscând nevoia, putem să ne bizuim pe credincioșia Lui! Dumnezeu iubește să-i ajute pe aceia, care sunt în necaz! Nu-ți pierde speranța în El, dacă ușurarea nu vine repede! Spune împreună cu cântărețul de psalmi:

 

Tu, Doamne, nu-mi vei opri îndurările Tale, ci bunătatea şi credincioşia Ta mă vor păzi totdeauna. Căci rele fără număr mă împresoară, m-au ajuns pedepsele pentru nelegiuirile mele şi nu le mai pot suferi vederea. Sunt mai multe decât perii capului meu şi mi se înmoaie inima. Izbăveşte-mă, Doamne! Vino, Doamne, degrabă în ajutorul meu! (Psalmii 40:11-13) În numele Domnului Iisus Hristos, amin.

 

Fie ca El să te izbăvească din pricina milei Sale, și să-ți pună picioarele pe stâncă!

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

 

Dumnezeu are suficientă putere, pentru ca să-l ajute pe cel mai slab, și are destul har (dar nemeritat), pentru ca să-l ajute pe omul, care este cel mai nevrednic din poporul Domnului, dar care se încrede în Dumnezeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 376
  • Export PDF: 3
Opțiuni