VRĂJMAȘUL POATE SĂ-ȚI FOLOSEASCĂ NEVOIA TA DE COMUNICARE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 23/02/2019
    12345678910 0/10 X

Strategia de luptă a diavolului împotriva femeilor – întotdeauna este minciuna. El a folosit această tactică în cazul Evei în Grădina Eden, și nu a schimbat-o până-n zilele noastre. Intenționat Eva nu avea să-i facă rău lui Adam. Ea s-a gândit că face vreun bine, dar în realitate a fost dusă în eroare de maestrul înșelăciunii. El a dus-o pe calea păcatului.

 

“Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii.” (1 Timotei 2:14)

 

Trebuie să învățăm tactica vrăjmașului nostru, pentru ca să-l putem învinge. Știind metodele lui, vei fi pregătit(ă), pentru a fi atacat(ă), vei avea pregătită o protecție tare.

 

‘Şarpele era mai şiret decât toate fiarele câmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: „Oare a zis Dumnezeu cu adevărat: ‘Să nu mâncaţi din toţi pomii din grădină’?” Femeia a răspuns şarpelui: „Putem să mâncăm din rodul tuturor pomilor din grădină. Dar, despre rodul pomului din mijlocul grădinii, Dumnezeu a zis: ‘Să nu mâncaţi din el şi nici să nu vă atingeţi de el, ca să nu muriţi.’” Atunci, şarpele a zis femeii: „Hotărât că nu veţi muri, dar Dumnezeu ştie că, în ziua când veţi mânca din el, vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul.”’ (Geneza 3:1-5)

 

 

După natura lor femeile sunt sociabile și iubesc să vorbească mult. Ele folosesc comunicarea pentru ca să-și exprime nevoile, și o prețuiesc, din cauza că este un instrument, care te ajută să-i înțelegi pe alții. În tot același timp – cuvintele sunt cea mai puternică armă împotriva femeilor. Orice bărbat imoral îți va spune, că le “ademenește” pe femei, prin faptul că comunică cu ele. Ei le ademenesc pe femei, cu ajutorul cuvintelor. Cândva satana a folosit această dorință de a comunica, pentru a o înșela pe Eva. El – cel, care le ademenește pe femei, pentru ca să devină imorale. El – prietenul rău, care ispitește femeile. Vrăjmașul – un duh, care putea să acționeze în trecut printr-un bărbat, sau printr-o femeie, pentru a-ți face rău. De asemenea, el este acela, care lucrează în prezent, când cineva folosește cuvinte, pentru ca să te înșele, să-ți facă rău, sau ca să te abată din cale. Ferește-te de cuvinte “dulci” (folosite pentru ca să te manipuleze), și promisiuni înșelătoare. Fugi de diavol, care îți șoptește minciuni, cu limba lui vicleană. Fii atent(ă), pentru ca să nu cazi în lațul vrăjmașului!

 

“Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul este plin de râvnă, dar trupul este neputincios.”  (Marcu 14:38)

 

 

Doamne! Recunosc, cuvintele pot fi o armă puternică împotriva mea. Ajută-mă să fiu atent(ă), pentru ca să nu cad în ispită, ci să folosesc abilitatea de comunicare, pentru ca să împlinesc planul Tău pentru viața mea! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 569
  • Export PDF: 3
Opțiuni