SĂ TINDEM SPRE ECHILIBRU
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 15/02/2019
    12345678910 0/10 X

“Ea îi FACE bine (soțului), şi nu rău, în toate zilele vieţii sale... LUCREAZĂ cu mâini harnice... DĂ hrană casei sale... Se gândeşte la un ogor ŞI-L CUMPĂRĂ... ÎŞI ÎNTINDE MÂNA către cel nenorocit, ÎŞI ÎNTINDE BRAŢUL către cel lipsit. NU SE TEME de zăpadă pentru casa ei, căci toată casa ei este îmbrăcată cu cărămiziu.” (Proverbe 31:12-21)

 

Femeia plină de râvnă pentru fapte bune tinde spre echilibru. Dar nu este simplu să ai o viață echilibrată. Trebuie să echilibrezi nu doar timpul tău – femeia are responsabilități foarte importante, și este nevoită să combine cu înțelepciune foarte multe roluri. Este în stare să facă aceasta, doar femeia, care cercetează profund Cuvântul Lui Dumnezeu, și caută la Domnul înțelepciune, pentru a pune în rânduială toate lucrurile. Este imposibil de făcut aceasta fără Dumnezeu. Este imposibil de făcut aceasta fără rugăciuni, fără să înțelegi care este rolul Lui Dumnezeu în toate acestea, și fără să înțelegi căile Lui Dumnezeu. Probabil, El a făcut astfel viața – pentru ca să nu putem face ceva fără El. Cred că El a știut, că dacă avea să putem în viață totul, fără ajutorul Său, atunci avea să ne investim tot timpul în interesele noastre de pe pământ, și la urma urmei avea să-L uităm pe Acela, Care ne-a dat toate lucrurile.

 

“El este mai înainte de toate lucrurile şi toate se ţin prin El.” (Coloseni 1:17)

 

Avem nevoie de Dumnezeu, pentru a nu merge în extreme, pentru a obține succese, dar de asemenea avem nevoie de Dumnezeu, pentru ca să păstrăm ceea ce am obținut. Este foarte important, să-I spui: “Doamne, am nevoie de Tine!” Căci, uneori suntem atât de preocupați de cererile noastre, încât uneori uităm să-L cerem pe El. Dar El – Acela, Care păstrează toate acestea!

 

Doamne, Am nevoie de Tine! Ajută-mă să-mi îndeplinesc bine toate responsabilitățile, să trăiesc o viață cumpătată, echilibrată și să nu merg în extreme! Ajută-mă să păstrez, ceea ce am obținut! Ajută-mă să nu deviez nici la dreapta și nici la stânga, să nu mă rătăcesc din cale, din cauza ambițiilor sau scopurilor greșite! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

Tată ceresc, ajută-mă să găsesc ajutorul la Tine, și în părtășia cu Tine.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 402
  • Export PDF: 3
Opțiuni