Doamne...ce e ?!
Autor: Traian Suciu  |  Album: Licurici de har !  |  Tematica: Incurajare
Resursa adaugata de TraianSuciu71 in 17/03/2020
Doamne... ce e? !

Doamne! Credeam ca vom aduna pe camp ghioceii... si iata ca avem cosul plin cu teama si intrebari. . Spune-ne e primavara in lume sau ce-i... ? ... sau cumva bate un vant pentru a lumii schimbari? !

Doamne... credeam ca vom face impreuna un plan... si ca te vom include cateodata in agenda. . Dar Tu ne-ai surprins ca ne-ai luat din elan... si ne-ai dat, incercari printr-un virus nestiut ca amenda

Doamne! Credeam ca ne vom bucura de raze de soare... dar ne vedem singuri, brusc intre patru pereti... Vrei sa ne faci casa vreo inchisoare? ! ... sau sa ne faci, mai cu crez, sufelcati si indrazneti? !

Doamne! In vremea aceasta cand e asa mare a lumii nevoi. . De ce ne-ai luat libertatea miscari depline? ! ... vrei sa ne faci putin mai atenti ca esti printre noi... . atunci cand vorbim si nu te aratam pur si simplu pe Tine? !

Doamne! E atata liniste pe strazi si-n casa... . si un fior uitat ne strabate din crestet fiinta... Oare ne vei invata tacerea in vremea asta pretioasa... sau sa auzim vocea dinauntru care-i constiinta?

Doamne! Ce sa alegem din ce spun altii ca-i bine? ... cand Tu ai solutia pregatita la toate... . Ne mai poti. . O Doamne face astazi un bine? ... Ne pune Te rugam pe genunchi si pe coate!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 563
Opțiuni