Ce binecuvantari in Tine!
Autor: Traian Suciu  |  Album: Licurici de har !  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de TraianSuciu71 in 04/11/2019





Doamne... te-am vazut ieri, zgribulit... aplecat sub suierul napraznic de vant... voiam sa te acopar cu un sal strincanit... dar mi-ai cerut sa Te imbrac cu cea ce sunt!

Te-am vazut chircit sub dureri, carnale, trupesti... de bolii fara leac si alin... . am gasit pentru Tine hapuri sau potiuni doftoresti... dar mi-ai spus ca bunatatea mea, te scapa de chin!

Doamne te-am vazut fara saliva, flamand... cu ochii pierduti fara speranta de maine... voiam sa te satur cu bunatatii, dar Te-am auzit iarasi spunand... . mila ta, e mai satioasa ca mierea sau bucata de paine

Doamne erai ocolit de pasii celor care treceau... si dispretul lor era tot ce primeai cand mana-ntindeai... am vrut sa te imbratisez, fara ca o clipa sa stau... dar Tu... Omenia mea, nu imbratisare imi cerea-i!

Domnul meu Erai cu picioarele incaltate cu colb... muncind cu greu pentru un ban raplatire... eu mut nu reuseam decat sa ma holb... dar Tu muncea-i... si istovit Te multumea-i cu iubire!

Doamne Te jucai cu o jucarie banala in pat... aveai ochii mari, parul carlontat si balai... ti-am zambit protector si dulciuri ti-am dat... dar mi-ai cerut. . mai ramai, cu Mine sa stai!

Oriunde Te vad si orice din mana iti ofer... oricum as incerca sa iti fie, de se poate mai bine... nu pot sa inteleg al Fiintei Tale mister... . ca binecuvantarea se revarsa intodeauna... spre mine!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 633
Opțiuni