E bine să ştii
Autor: Cornel Jigau  |  Album: fara album  |  Tematica: Incurajare
Resursa adaugata de Cornel_Jigau in 18/11/2012
E bine să ştii


Nici-un profet
Nu este iubit
În patria lui ,
A spus-o Isus ,
Şi-aş vrea
Şi eu , din nou ,
Să o spui .

E bine să ştii ,
E bine să ştii ,
Dacă vrei ,
Să scrii
Poezii !

Dacă Isus
E-n inima ta ,
Poate onoruri
Nu ţi se vor da ,
Mai mult de-atât ,
Chiar vei pătimi ,
Iar eul din tine
Atunci va muri .

Vei fi vândut
Vei fi trădat
Dar Domnul Isus
Va fi onorat !

E bine să ştii ,
E bine să ştii ,
Că nu vei
Face bani
Scriind poezii .
Banii se duc ,
Oricât de mult
Ţie îţi plac ,
Dar poezia ta ,
Va rămâne
În veac .


În dar ţi s-a dat ,
În dar tu să dai ,
E bine să ştii ,
Deci ,
Cum stai !?

1. Dacă nu ai încă un nume , e greu să ţi se recunoască ceva , au păţit-o şi alţii înaintea noastră . Chiar şi marele Eminescu a avut critici . Nu vei putea să-i mulţumeşti , pe toţi , niciodată . Dar nu descuraja , mergi înainte , şi mai ales ridică-ţi propria ştachetă , tot mai sus . 2. Se vede că am dreptate în ceea ce am afirmat . Notele primite pentru această poezie confirmă cele spuse . Nu scriu pentru note . Scriu pentru Domnul ! Este adevărat că este comod ca din conul de umbră al anonimatului să loveşti sub centură . Oricum eu ştiu cel mai bine ce notă merită fiecare poezie iar nota nu este a mea ci a Celui ce mi-a inspirat poeziile . Ştie El de ce-a facut-o . Iar bătaia de joc nu este a mea ci a Lui !


Asa este frate Cornel nu e atat de important sa fii recunoscut de cineva (si asa cum spui chiar si Eminescu a avut critici, sunt convinsa din invidie) dar la noi e altceva important este ca scriem ceea ce scriem din inima si din dragoste pentru Domnul nostru. Sa mergem inainte fiecare cu puterile noastre sa il slujim pe Domnul asa cum stim.Duhul Domnului va fi mereu cu noi, cat drespre tine esti talentat, asta este parerea mea. Scrii cu mult Har, simplu si frumos.
Adăugat în 18/11/2012 de florenta.sarmasan
Slăvit să fie Domnul da, nicidecum nu trebuie lucrat pentru bani ci pentru slva Domnului, fiţi binecuvântat frate, Domnul să vă întărească să vă umple inima de bucurie sfântă, bun mesaj al poeziei!
Adăugat în 18/11/2012 de floridinmaracineni
poezia este deosebit de frumoasa, si oglindeste realitatea..sunt sigura ca cei cu inima curata apreciaza versurile scrise din inima.. Sa stiti ca notele nu reflecta adevarata impresie a cititorilor. Am postat si eu 4 poezii astazi si intrand in aceasta seara am constatat exact ce ati constatat si dv si ati scris mai sus. Am urmarit exact cine si ce a notat, si am observat ca notele au fost puse in bataie de joc de acelasi/aceeasi utilizator/utilizatoare, pe nume "Adrimir"
Adăugat în 18/11/2012 de symohsn
Am urmarit exact si am vazut ca la toti utilizatorii la care a dat o nota aceasta a fost exact in bataie de joc.. dv v-a dat nota 2, mie la cele 4 poezii mi-a dat 1,4,5 si 6, si a mai notat si alte poezii ale altor utilizatori.. Probabil exista ceva frustrari ..Oricum, e f urat,mi se pare o mare bataie de joc .. Daca lovesti in copiii lui Dumnezeu,lovesti in insusi Dumnezeu..sa nu uitam ca Hristos-Trupul, crestinii, si Hristos- Capul sunt in unitate.. Ar trebui totusi acesti utilizatori care intra doar pt a produce dezbinare si intristare cumva verificati.. nu se poate sa ne permitem chiar asa sa ne batem joc.. se cere in primul rand seriozitate..
Adăugat în 18/11/2012 de symohsn
de asta e bine sa nu judecam pe cei din jurul nostru, cu tabletul meu minuscul nu reusesc sa explic din nou din ce cauza sa intamplat toata treaba asta, acum inteleg de ce am primit mesaje din partea dumneavoastra; imi cer scuze pentru evaluarile in fretta pe care le-am dat; a fost si din graba si fiindca nu imi place aceasta poezie; nu mesajul, care este deosebit si imi place, ci pur si simplu asezarea in versuri a poeziei, imi cer din nou scuze si v-as ruga sa nucredeti ca a fost facut cu intentii rele sau in bataie de joc, si mie ca si voua imi este frica de Domnul si chiar nu ma asteptam sa se super cineva, va multumesc pentru intelegere
pace
Adăugat în 23/11/2012 de AdriMir
Statistici
  • Vizualizări: 1239
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni