România plânge
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Dragoste - prietenie
Resursa adaugata de sanda_tulics in 16/08/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi
România plânge

   România plânge

   Astăzi, sufletul meu, ochii mei şi fiinţa mea, plânge cu România! Plânge cu ţăranii români batjocoriţi, scoşi din închinarea lor tradiţională din biserică pentru a răspunde necuratului. Pentru a fi intimidaţi, batjocoriţi, pentru a le "suna-n faţă" belciugele roşii cu care au fost legaţi ani şi ani de o suferinţă nemeritată. Li se aduce aminte prin această atitudine căci n-au fost şi nu vor fi liberi niciodată în ţara pe care au lucrat-o în genunchi, pe care au iubit-o aşa de mult, pe faţa căreia a curs sudoarea lor de părinţi, ca să-şi poarte la şcoli înalte copiii care s-au întors azi şi-i pun să jure cu mâna pe Biblie căci au votat... într-un anumit fel aşa cum ei şi stăpânul lor, întunericul, ar fi vrut. Azi am plâns cu lacrimile ţării mele, cu suferinţa ei de mamă furată de adevăr şi iubire, mamă care şi-a crescut copiii scumpi "cu ce-a mai rămas" din hoţiile asupra bogăţiilor ei de către străini si copii nelegitimi, care i-au furat (luat cu forţa) din avere şi date străinului... pe nimic.

   Azi am plâns cu regretul căci nu pot face nimic pentru buna mea ţară, pentru gustul pâinii specific numai ei. Azi, am acoperit cu drapelul îndoliat al României medaliile tatălui meu, decorat cu cele mai înalte onoruri militare - acelea de a aduce eliberarea şi bunăstarea României. Azi, plâng cu lacrimile celor ce plâng cu adevărat pentru scumpa Românie, pentru care mă rog... de departe.

   Azi, am plâns de mila fraţilor creştini amestecaţi în locuri guvernamentale şi senatoriale care au vândut prin apartenenţa lor politică ţara ca pe o... prostituată.

   Azi, un fir roşu a trecut prin fiinţa mea de mila celor ce stau "fără păsare" în Sionul românesc, cât şi-n toată România.

   Azi, îndrăznesc în numele Domnului Isus să vă chem la rugăciune sfântă, sinceră pentru ca România să fie iertată, eliberată, şi să fie săturată de bunătatea Domnului, Acela care are şi apă, şi pâinea, şi bucuria.

   Doamne, binecuvântează România!

   Alexandrina Tulics

Amin. Domnul să binecuvânteze orice român de pretutindeni şi tuturor să dea înţelepciune de a cunoaşte, de a şti şi a vedea nevoile Ţării şi de a ajuta restaurarea păcii, a înţelegerii, a bunăstării materiale şi spirituale.
Fii binecuvântată sora Sanda pentru aceste gânduri şi pentru ceea ce transamiţi prin conţinutul articolului.
Multă pace.
Adăugat în 16/08/2012 de 1954adina.9mai
Domnul să binecuvinteze România, este nevoie de rugăciune, să ne unim aşadar cu toţii şi să strigăm la Domnul. Fiţi binecuvântată sora Sanda pentru îndemnul sfânt dat tuturor.
Adăugat în 16/08/2012 de floridinmaracineni
Domnul Dumnezeu să vă binecuvânte veșnic sora Sanda și El să deschidă inima românilor de pretutindeni pt. Împărăția Sa și să binecuvânte românii și România.
Adăugat în 17/08/2012 de Ioanhapca
sora Sanda tu plingi de departe noi mai deaproape dar hai impreuna cu mine plingi si tu pe fii cerulu ce-si vind ca Esau dreptul mintuirii pentru lucruri de nimic ce ei zic ca le aduce prosperitate ...Pling si eu ca Ieremia si de as avea ochii plini de lacrimi nu ar fi deajuns caci ZIUA DOMNULUI E APROAPE SI VAI I CITI OARE STRIGA VINO DOAMNE ISUSE
Adăugat în 19/08/2012 de simonasav
plang pt tara mea si ma rog Dzeu sa se indure de ea acolo sunt copii mei si le vreau binele plang si mie dor de serile de rugaciuni in care Dzeu era mereu prezent mie dor de aceewa partasie frateasca unde lacrimile curgeau chemandul pe El pe Dzeu in ajutor si venea si cred ca ma asculta si isi va intoarce iarasi privirea spre tara mea iubita pt ca acolo inca sunt suflete care striga si gem in suferinta si lipsuri Dzeu sa se indure sa lase binecuvantarea sa sfanta
Adăugat în 22/08/2012 de TolaLuciano
(Mulțumesc în Numele Domnului sora Sanda pentru note și mesajele încurajatoare și vă doresc multă sănătate și bucurie în Domnul Isus și toate binecuvântările Domnului alături de toți cei dragi.)
Adăugat în 28/08/2012 de Ioanhapca
There is not place like home,,,,,,,,nu este loc mai sfint ca acasa, intradevar, sora in Domnul Isus, pling si eu pentru stimata doamna Romania, ca si dv si multi alti. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si pe dv.
Adăugat în 10/11/2012 de viorel77
Statistici
  • Vizualizări: 1542
  • Comentarii: 7
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni