Trei drumuri care nu duc in cer
Autor: Vasile Iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de vasileiancu in 17/02/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Trei drumuri care nu duc in cer

1.            Drumul de la maternitate la biserica pentru botezul unui prunc.

In  scriptura  se vorbeste despre botezul omului adult care poate decide asupra botezului si nu se vorbeste despre copiii care au fost botezati de biserica. Cel mai puternic este exemplul Domnului Isus Hristos Care a fost botezat la 30 de ani, Mantuitorul Insusi mergand la Iordan pentru a primi botezul lui Ioan. Nu exista crestinare impotriva propriei vointe, pentru ca am vazut mii de cazuri de oameni atei botezati in biserica traditionala la varsta copilariei care in viata lor de maturitate s-au intors cu spatele la Dumnezeu nerecunoscandU-L ca si Creator.

Linistit poti sa mergi in iad cu botezul facut la varsta copilariei daca in viata de adult nu te-ai intalnit personal cu Dumnezeu  si daca Isus Hristos nu a devenit Domnul tau si Dumnezeul tau.

2.            Drumul de acasa la biserica pentru binecuvantarea casatoriei.

Slujba de binecuvantare a unei casnicii de catre un preot sau pastor crestin nu duce in cer pe niciunul dintre miri, nici pe mireasa, nici pe mire. Este o taina a unirii dintre doi oameni pe care trebuie sa  o faca Dumnezeu, si apoi o binecuvanteaza/confirma un slujitor al lui Dumnezeu din biserica, dar Slujba de binecuvantare si drumul pana la biserica nu te duce in cer. Te vei intreba: cum asa? In Cuvantul lui Dumnezeu este scris ca Isus este Calea, Adevarul si Viata, Usa prin care se poate intra in cer, asadar usa si calea spre cer nu este drumul la biserica si nici slujba pe care o asculti, ci raspunsul sufletului tau la ceea ce primesti din partea lui Dumnezeu. De-a lungul istoriei sunt miliarde de oameni care s-au pierdut la a intra in cer gresind intelegerea lucrurilor.

3.            Drumul de la morga la biserica.

Obligatoriu, la sfarsitul drumulului pe acest pamant, omul ajunge in biserica pentru ultima slujba daca nu este ateu. Insa este gresit a spune ultima slujba, deoarece ultima slujba este cea pe care ai auzit-o cu urechile tale si ai respins-o sau ai primit-o in inima ta. Daca esti mort atunci inseamna ca nu mai auzi niciun cuvant din toata slujba. Ultimul drum pentru iertarea sufletului prin slujba bisericeasca cu tine in cosciug nu te duce in cer, de fapt, nu mai are nici-o putere spirituala asupra ta, ci numai asupra celor care asculta si iau seama sa se pocaiasca de pacatele lor. Vad oamenii ca viata este doar un abur care trece ca floarea campului, ca o vara este viata mea si a ta, doar un anotimp avem la dispozitie sa ne alegem viitorul, in cer sau in iad, fiecare decidem asupra vesniciei noastre, numai cat traim.

ADEVĂRAT!
Domnul să Se îndure....
Adăugat în 22/11/2011 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1603
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
  • Conținut incomplet
Opțiuni