Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

O nuntă ce va să vină!
Autor: Vasile Iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevarul
Resursa adaugata de vasileiancu in 18/11/2010
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
O nuntă ce va să vină!

 

   Noi spunem ca vine Domnul dar nu mai credem ca-n curand, ne facem planuri mari in fiecare zi, scoli inalte, mastere si doctorate, burse in afara tarii (slava Domnului pentru binecuvantari), cumparari de case si masini in rate pe 30 de ani, vacante linistite in tari dezvoltate fara evanghelizare, servicii in occident cu frecventa rara la biserica, negocieri de contracte pe 7 ani, sa fim siguri ca avem si nu vom duce lipsa, vindem si cumparam lucruri viabile pentru multi ani.

   Si totusi, ne asteapta o nunta sigura si unica fara echivoc, indiferent de starea civila, indiferent de frumusete si bani, chiar daca avem sau nu avem casa personala (adica nu ce au parintii), indiferent de pozitie sociala, poti sa fii maturator stradal sau nu, chiar daca nu esti o inteligenta sclipitoare, poti sa nu ai master sau doctorat, sau poti sa ai si una si alta (e mai greu sa le faci pe amandoua ce-i drept), poti sa lucrezi sau nu in occident, poti fi cel mai sarac om de pe pamant sau nu, poti fi bolnav sau sanatos.

   Cand El te cheama la nunta nimic nu te va putea tine pe pamant, nici avionul pe care il pilotezi si il vei lasa fara carma, nici vaporul pe care il conduci spre un alt tarm, nici autobuzul incarcat cu oameni pe care il conduci spre urmatoarea statie, nici clasa de elevi careia ii predai, nici somnul dulce din miez de noapte, nici patul de spital, nici familia nemantuita, nici colegii cu nevoi, nici sedinta cu sefii, nici misiunea din Africa, nici facultatea pe care o urmezi constiincios, nici serviciul de caritate in care lucrezi pentruDumnezeu, nici festivalul de muzica din weekend, nici drumul spre o viata mai buna pe pamant, nici cancerul si nici leucemia. Cand El te cheama la nunta nimic nu te va putea tine pe pamant.

    Vine o nunta mare care nu tine cont de posibilitati si lipsuri de pe pamant, o nunta cum n-a mai fost si nici nu va mai fi, o nunta pe care unii  o asteapta de doua mii de ani, o nunta pentru care toti sfintii din cer se roaga sa inceapa, o nunta pentru care si unii sfinti de pe pamant se roaga sa inceapa.

   O nunta cu invitati de seama din biserica primara, martirii pentru Isus Hristos sunt deja acolo sus, asteapta trambita ce va anunta venirea miresii, fara fasoane pamantesti, si fara diferente intre nuntasi.

    E nunta perfecta pregatita de doua mii de ani de Isus Hristos, o nunta pentru care Fiul va face-un drum spre pamant pentru a-Si lua Mireasa, rapsozi si cantareti de clasa, ingeri si heruvimi, arhangheli, bucurie mare, e nunta Mielului, cu  haine ceresti de sarbatoare si alai imparatesc.

 

Ferice de cei chemati la nunta Mielului.

 

Asteptati-l pe Isus, El vine curand!

 

Vasile Iancu

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1086
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 2
  • Gramatical corect
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
  • Conținut incomplet
Opțiuni