Aş vrea să pot mai mult pentru Hristos
Autor: Vasile Iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de vasileiancu in 15/01/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Aş vrea să pot mai mult pentru Hristos

Astăzi, o femeie văduvă a venit cu reţeta copilului bolnav de sinuzită la mine, pastile multe, preţ mare.

Azi, copiii rromi din biserică erau fără ciorapi, dintre ei (20), doar 2 sau 3 merg la şcoală, pentru restul, părinţii le-au spus că nu au bani de haine şi rechizite. Le-am spus să meargă acasă la părinţi, spunându-le că, dacă nu-i trimit la şcoală, ei îi vor părăsi. Fetiţei Iza i-a venit mama din puşcărie acum 2 săptămâni, n-am ajuns să-i cunoaştem mama.

O fetiţă are strabism accentuat şi ochelarii vechi i s-au spart, Cristi i-a promis că îi ajută, dar bani ştiu că n-are. Lecţia de azi a fost despre cum să nu ne îngrijorăm de haine şi mâncare, pentru că Tatăl nostru din cer ştie că avem nevoie de ele. Am adăugat că nici lipsa banilor pentru reteţa pentru sinuzită nu trebuie să o îngrijoreze pe mamă. Şi ea este copil de Dumnezeu, acelaşi Dumnezeu care se îngrijeşte de nevoile copiilor Săi săraci sau bogaţi.

Aş vrea să pot mai mult pentru aceşti copii, s-au bucurat de portocale şi au râs de anecdotele lui Cristi, că el e urât şi chelios, pe când o fetiţă e frumoasă, însă Dumnezeu îi iubeşte pe amândoi, şi pe urât şi pe frumos, şi pe sărac şi pe bogat.

Reşoul dăruit azi va încălzi pe săracii unei singure case, Dumnezeu e bun, ne-a deschis buzunarele nouă pentru copiii Lui.

De când am stabilit că vom ridica o căsuţă pentru adunarea credincioşilor din Plumbuita, Satan a început un război mai puternic împotriva lucrătorilor. Îngerul Gabriel, luptându-se cu Satan pentru trupul lui Moise, i-a zis atât - Dumnezeu să te mustre.

E greu să păstrezi consecvenţă în lucrarea lui Dumnezeu, când biserica şi-a arătat lipsa puterii pentru a o susţine. "Să închizi oare uşa salvării în faţa unor oameni care au acelaşi drept ca şi noi de a intra în cer? Azi predicăm în biserici despre orbul Bartimeu, neajutat de nimeni şi singur, dar nu-i vedem pe orbii spirituali dintre săracii acestei lumi, şi nici pe copiii străzii. Lucrarea lui Dumnezeu te costă tot timpul din viaţă, însă răsplata la final este uriaşă", spunea V. Pustan. Examenul picat al unei biserici, atunci când trebuie să susţină o lucrare, este un regres spiritual şi un pas înapoi înaintea lui Dumnezeu. Nu există oameni potriviţi pentru mântuire şi nici oameni nepotriviţi pentru mântuire, pentru toţi a murit Cristos, acelaşi sânge a curs şi pentru săraci, şi pentru bogaţi, acelaşi sânge de Fiu de Dumnezeu a curs şi pentru intelectuali, şi pentru neînvăţaţi, şi pentru bolnavi, şi pentru sănătoşi.

Lucrarea este a lui Dumnezeu şi El o va întări, în ciuda tuturor slăbiciunilor noastre spirituale, dacă nu faci lucrarea pe care ţi-a cerut-o Dumnezeu, El o dă altuia iar tu vei pierde răsplata şi binecuvântarea.

este frumos si adevarat !
Adăugat în 19/01/2011 de denisacoman
si tot aşa se împlineşte Cuvântul (că tot am ascultat azi pilda celor zece fecioare) cinci primite iar cinci lăsate afară... din doi aflaţi la câmp...Da, aşa este, Domnul, oricum îşi face lucrarea iar dacă noi nu umblăm prin faptele pregătite deja ne aşteptă ...vai, vai de cei nepăsători din Sion! fiţi binecuvântat, şi vă dau o veste bună în biserica din care fac parte există multă dragoste pentru săraci şi pentru rromi chiar ne vizitează de multe ori fiindcă au aflat aici un spijin real! pace!
Adăugat în 04/11/2011 de floridinmaracineni
Statistici
Opțiuni