EBEN EZER
Autor: Zamfiroiu Maria  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de luumina in 11/10/2010
    12345678910 0/10 X

Azi a fost o zi obisnuita cu suisuri si coborasuri, ma uit la tot ce am facut si nimic din ce am reusit nu a fost facut prin puterea mea , fara ajutorul Domnului si pun o piatra precum in vechime Samuel si spun Eben-Ezer (Piatra de Ajutor) pentru ziua de azi :”Pana aici Domnul m-a ajutat”

 

Maine este un nou “azi “ si iarasi Domnul mi-a calauzit pasii si m-a sfatuit ce sa fac. A fost cu mine la plecare si la venire, a fost umbra de pe mana dreapta, a fost cel ce mi-a carat povara.

Este seara si ma pregatesc sa ma culc si pun din nou o piatra si spun Eben-Ezer pentru ziua de azi :”Pana aici Domnul m-a ajutat”

 

Si exista o noua dimineata cand imi ridic ochii spre El, pentru ca de la El imi va veni ajutorul, si o seara cand trebuie sa pun o piatra…si sa spun : Eben-Ezer” Pana aici Domnul m-a ajutat”.

 

Si zilele trec si pietrele se aduna, se fac multe…se transforma in luni.. si ceea ce face Domnul pentru mine se inmulteste in permanenta.

Daca intorc capul azi la ce a fost ieri pot spune fara sovaire: Eben-Ezer ”Pana aici Domnul m-a ajutat “.

 

Daca la sfarsitul acestei luni, intorc capul spre zilele din luna, spre zilele care au trecut, pot spune, luna aceasta, “Pana aici Domnul m-a ajutat”

 

Si lunile trec, se fac multe, se transforma in ani, pietrele se aduna si se transforma in munte.

La sfarsitul fiecarui an, din varful muntelui, privesc in urma pietrele puse pentru fiecare zi, pentru fiecare luna si retraiesc emotiile, incercarile, bucuriile, retraiesc anii de scoala in ucenicia Domnului, si fericita spun : Eben-Ezer, :”Pana aici Domnul m-a ajutat”

 

Si anii trec… si pietrele se aduna si multumirile sunt mai adanci, mai profunde, sufletul mai devotat si eu mai daruita celui care m-a facut sa spun mereu Eben-Ezer, :”Pana aici Domnul m-a ajutat”.

 

Am uitat insa sa precizez cel mai important lucru, sa stiti ca muntele de pietre este format numai din pietre din capul unghiului, pentru ca mie doar piatra aceasta imi place, cand ma uit la muntele de pietre, piatra din capul unghiului straluceste precum luceafarul de dimineata si sufletul meu canta balada mantuirii obtinute prin cel ce a fost, este si va fi mereu acelasi, Domnul Isus Hristos. El a fost piatra din capul unghiului, piatra de ajutor, lepadata de noi oamenii dar pretuita de Dumnezeu , piatra slefuita de Tatal Ceresc pe muntele Golgota unde Fiul Sau a fost pedepsit pentru pacatele nostre si prin jerfa Lui de la cruce am fost impacati si iubiti de Dumnezeu.

 

 

 

 

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1532
  • Export PDF: 2
Opțiuni