Ce-ai face daca ai fi vierme ?(sau Corijent in fiecare zi)
Autor: Zamfiroiu Maria  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de luumina in 17/08/2010
    12345678910 0/10 X

Ce-ai face daca ai fi vierme?( Sau corijent in fiecare zi)

 

Dar eu sunt vierme, nu om ,

am ajuns de ocara oamenilor

si dispretuit de popor?

Psalmul 22:6

 

Psalmul 22 este un psalm zguduitor .

Isus Hristos, Fiul neprihanit al Tatalui Ceresc a murit pentru fiecare dintre noi, luand asupra Lui pedeapsa pacatelor noastre.

El este cel care S-a identificat cu sacrificiul suprem din dragostea desavarsita, Cel care a fost inviat de Dumnezeu pentru ca prin credinta in EL sa traim vesnic, este Cel care pe crucea de la GOLGOTA a trait si a demonstrat SMERENIA suprema.

 

In fiecare seara cand imi fac bilantul sunt corijenta la smerenie si la multe altele si ma intreb ?:

 

Ce-ai fi facut daca ai fi fost vierme, azi cand ai ripostat pentru ca ai fost imbrancita in mijlocul de transport in comun ?

Ce-ai fi facut daca ai fi fost vierme, cand dimineata indreptandu-te spre serviciu cu autoturismul personal cineva nepoliticos ?

Ce-ai fi facut daca ai fi fost vierme atunci cand lucrarea ta care era foarte buna nu a fost apreciata si suparata ai emis pareri .. si pareri la adresa examinatorilor?

Ce-ai fi facut daca ai fi fost vierme cand ti-ai varsat in vorbe tot naduful pentru traficul aglomerat, pentru atmosfera de la serviciu si celelalte probleme atunci cand copii tai zburdalnici si iubitori au alergat spre tine cand ai ajuns acasa, bucurosi ca te vad fara sa tina cont ca esti obosita, ca ai vrea un pic sa respiri ?

Ce-ai fi facut daca ai fi fost vierme, atunci cand te-ai suparat, ai plans si ti-ai aparat dreptatea, cand ai fost barfita, criticata pe nedrept , cand cei in care ai investit dragoste nu ti-au raspuns la fel ?.

Ce-ai fi facut daca ai fi fost vierme, cu toate izbucnirile tale cu toate ?….

 

Ce-as fi facut ?

E greu raspunsul pentru ca n-as fi putut sa fac nimic, un vierme este atat de jos, jos de tot, nimeni nu-l baga in seama , nimeni nu-l aude, el ii vede pe toti deasupra lui iar daca indrazneste sa se miste este zdrobit fara intentie si fara remuscari.

 

Ce-as fi facut ? Sigur nimic din tot ce as fi vrut sa fac, nici macar sa –mi motivez dreptatea, sa amintesc iubirea …..

 

Dar ce-a facut EL, Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu cand a fos tratat ca un vierme?

EL care a fost si este Dumnezeu si care n-a considerat aceasta ca un lucru de apucat. S-a smerit si a fost ascultator pana la moarte si inca moarte de cruce.

Cum a facut-o ?

Ascultand si indeplinind Planul Tatalui Ceresc, din iubire, din iubire desavarsita pentru fiecare din noi s-a lasat zdrobit pentru ca noi crezand in jertfa Lui sa traim vesnic impreuna cu EL in patria cereasca.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1680
  • Export PDF: 1
Opțiuni