O vreme de păgânism care ne invadează viața, orașele și țările
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 27/06/2021
    12345678910 0/10 X

O vreme de păgânism care ne invadează viața, orașele și țările

”Pe 15 mai 218, Heliogabal este proclamat împărat al Romei, la 14 ani, de legiunea a III-a din Siria. Va fi mai depravat și mai crud decât Caligula sau Nero.” (evenimentulistoric. ro)
”De la 5-6 ani, Heliogabal a fost amantul a numeroși bărbați. Populația Romei, care văzuse multe de-a lungul istoriei, a rămas siderată văzându-l pe tânărul împărat de 14 ani intrând gol în oraș, cu sexul erect, într-un car tras de femei goale. Heliogabal obișnuia să presare peste mâncarea sa praf de ambră gri, un afrodisiac puternic. Își acoperea orezul cu perle, peștele cu praf de aur, lintea cu pietre prețioase, pentru ca mâncarea să arate frumos. Uneori cerea ca toate felurile de mâncare servite la masă (și erau câteva zeci) să aibă o singură culoare: roz, purpuriu sau verde smarald. Pentru a i se face pofta, au fost ucise 30 de scroafe de mistreț din care i s-au gătit doar vulvele și sfârcurile. Se dădea în vânt după tocăniță din limbi de privighetori sau de papagali, ori din creste de cocoși smulse de la păsările vii. Își hrănea fiarele sălbatice de la circ cu papagali, iar câinii cu foie gras. Într-o zi, oaspeții săi au avut surpriza să descopere în farfurii capete de struți din care au fost obligați să extragă și să mănânce creierele. Pentru acea ocazie, au fost masacrați 600 de struți. Adora să arunce argintăria pe fereastră în timpul ospețelor. S-a căsătorit cu Marea Vestală și a înlocuit senatorii cu femei. La Colosseum a organizat un spectacol grandios, la care, pentru a-și dovedi marea dragoste pentru romani, s-a oferit să fie sodomizat de toți spectatorii care ar fi fost amatori.”  (evenimentulistoric. ro)

Acesta este doar unul din împărații romani păgâni, dacă am lua viața altora cu siguranță că am rămâne siderați de pervertirea la care poate ajunge rasa umană, atunci când pentru ea limitele puse de Dumnezeu care ne-a creat, nu mai valorează nimic. Și să nu uităm faptul că Imperiul roman din vremea aceea era cel mai puternic, progresul în multe domenii era în ascensiune și societatea se credea una nobilă și elevată.
Păgânismul prezent în Imperiul roman a fost cumva limitat o perioadă, de creștinismul care a cucerit Imperiul, pe urmă păgânismul a îmbrăcat o haină creștină, însă în esență a rămas tot păgânism. Succesiunea de papi atinge apogeul păgânismului prin inchiziția creată și prin crimele abominabile, crime care au cutremurat lumea de atunci.

Și așa am trecut peste veacuri în perioada zilelor noastre. Acum când putem spune că am ajuns la un apogeu tehnologic, se luptă pentru o globalizare și-un progresism ateo-centric. Actualii stăpâni ai lumii au dat la o parte valorile Scripturale, pe Dumnezeu Creatorul, astfel au ajuns să se creadă înțelepți, la fel ca și Heliogabal odinioară și ne-am trezit dintr-o dată (nu chiar) în mijlocul unui păgânism feroce și agresiv.
Țelul actual al stăpânilor sau stăpânitorilor acestei lumi moderne, pare să fie dreptul homosexualilor (înțelegeți aici toată încrengătura de desfrânați actuali), uciderea copiilor, impunerea gândirii bolnave globaliste, gândire axată pe decimarea maselor, pe reducerea populației lumii și spre promovarea unei categorii de politicieni, asemănători cu cei din Senatul Romei de odinioară, unde corupția, controlul și exploatarea maselor de oameni devine un deziderat.
Sigur că păgânismul actual s-a modernizat, ne prezintă pedofilia sub diferite proiecte de lege bizare și de-a dreptul diabolice.

a) În California,”Proiectul de lege SB 145 a fost introdus de senatorul de stat Scott Wiener, care este un homosexual declarat, și a fost aprobat de Senatul statului cu 23 de voturi pentru și 10 voturi împotrivă și adoptat de Adunare cu 41 de voturi pentru și 18 împotrivă, conform San Francisco Chronicle.
Potrivit acestui proiect, nu se permite copiilor mai mici de 14 ani să întrețină relații sexuale cu adulți. De fapt, creează reguli egale pentru agresorii sexuali heterosexuali și homosexuali și se aplică numai dacă victima are mai mult de 14 ani.” (national. ro)


b) ”Pe data de 5 mai 2018, la Universitatea Würzburg din Germania a avut loc un eveniment TEDX (Technology, Entertainment, Design) cu tema „Societăţi Viitoare”. În cadrul acestui eveniment, studenta la medicină Mirjam Heine a prezentat un subiect controversat legat de pedofilie şi percepţia societăţii asupra acestui subiect. Pe parcursul discuţiei, Mirjam Heine a declarat că pedofilia ar trebui considerată doar o altă orientare sexuală, datorita faptului ca nimeni nu poate alege sa fie sau nu pedofil. Tânăra a argumentat prelegerea cu exemplul unui adolescent, de 19 ani ce este atras doar de fetele cu vârste între 6 şi 12 ani. Declară studenta Mirjam mai departe că băiatul este, însă, conştient de consecinţele acestui comportament şi a inhibat această dorinţă. Ea doreşte să sublinieze faptul că există o diferenţă între abuzul contra minorilor şi pedofilia, pentru că aceasta ultima, poate fi înfrânată.” (adevărul. ro)

c) ” Ministrul francez al Justiției a declarat luni că vârsta de 13 ani „ar putea fi stabilită” ca vârstă minimă pentru consimțământul sexual.” (13 Noiembrie 2017- evz. ro)

Și aceasta se prezintă ca o societate evoluată, societate în care așa cum spune Scriptura s-au crezut înțelepți și au înebunit. Așa că adoptarea de către Parlamentul European a Raportului Matic, cu câteva zile în urmă, reprezintă o pervertire a societății de astăzi, totul prin promovarea avorturilor ca un drept fundamental al omului, imposibilitatea cadrelor medicale de-a refuza efectuarea unui avort pe baza unei ”clauze de conștiință” și, de asemenea, bărbații pot, la rândul lor, să dea naștere unei ființe umane. Colac peste pupăză, actualii desfrânați ai Parlamentului European, au stabilit prin acest raport monstru că educația sexuală (progresist-globalistă) va fi introdusă drept materie obligatorie în școli.

Deci, dragi creștini, istoria se repetă! Orice voce conservatoare, este anihilată categoric. În Statele Unite, actuala mascotă progresistă, instabilul Biden și cohorta democraților globaliști se ocupă de ”terorismul intern”. Da, ați înțeles bine, probabil că orice conservator creștin o să fie inclus în lista neagră a progresiștilor, urmează izolarea, distrugerea și îndepărtarea oricărui conservator creștin.
Noi ca și creștini avem doar o Țintă: Împărăția lui Dumnezeu și să fim în prezența Mântuitorului. Nu cred că am fost luați prin surprindere, asta deoarece Dumnezeu ne-a înștiințat dinainte cu privire la aceste vremuri: ”1. Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. 2. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, 3. fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, 4. vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; 5. având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia. (2 Timotei 3:1-5)
Poate că mai dureros cu privire la noi, sunt acei păgâni îmbrăcați în haină creștină, cei care au doar o formă de evlavie dar tăgăduiesc puterea. E probabil un timp al prigoanei, al vânzării fraților și a credinței pe un blid de linte, însă nici asta nu-i o noutate pentru noi.
Ce ne rămâne de făcut este să luptăm pe căi legale pentru libertățile noastre, să propovăduim Evanghelia și să rămânem la valorile Scripturii, să le cunoaștem și să trăim conform Cuvântului lui Dumnezeu, având nădejdea întâlnirii cu Domnul, indiferent de circumstanțele prin care trecem pe acest pământ.
Simion Ioanăș

Citiți articolul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 498
Opțiuni