Oare ce putem învăța noi creștinii după perioada Trump?
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 13/01/2021
    12345678910 0/10 X

Oare ce putem învăța noi creștinii după perioada Trump?

Rezultatul pentru noul președinte a fost validat în Congresul Statelor Unite, e adevărat că după proteste, intrarea în clădirea Congresului cu forța și un circ văzut de toată lumea.
Ne întrebăm oare ce putem învăța noi creștinii evanghelici din întâmplările din ultima vreme?

– În primul rând, învățăm că avem un Dumnezeu suveran, Dumnezeu care îngăduie și lucrează după voia Lui, ridică și coboară președinți și împărați pe acest pământ.
– Învățăm faptul că Dumnezeu nu ne-a chemat să impunem Împărăția lui Dumnezeu, ci să propovăduim Evanghelia până la marginile pământului.
– Învățăm faptul că Dumnezeu îngăduie un nou capitol în viața Bisericii, unul în care Biserica prigonită trebuie să funcționeze în continuare, chiar dacă actuala putere anticreștină, anti-biblică și globalistă o să întețească prigoana la maxim împotriva creștinilor.
– Învățăm faptul că o să vină o perioadă în care mulți se vor lepăda de credință, își vor vinde frații, totul ca să ajungă în grațiile puterii mondiale globaliste care deja este o putere mondială.
– Învățăm faptul că noi creștinii vom trăi o perioadă de cenzură, în societate, în media actuală, pe marile rețele de socializare, în școli, universități și oricine o să aibă curajul să le stea împotrivă celor care cenzurează vor suporta consecințele care pot ajunge până la pierderea libertății.
– Învățăm faptul că L-am uitat pe Domnul, ne-am integrat așa de bine în lumea aceasta încât am devenit ca lumea, având ca țintă materialismul, faima, egocentrismul și ajungând să avem în multe biserici doar spectacole frumoase, de aceea Dumnezeu îngăduie prigoana, pentru ca noi să ne pocăim și să ne întoarcem la Domnul, să iubim și să trăim Cuvântul, având ca Țintă Împărăția lui Dumnezeu și Neprihănirea.
– Învățăm faptul că prorocii mincinoși au umplut bisericile și ne-au mințit că președintele Trump o să câștige, mulți s-au aliniat în frământările din ultima perioadă la agenda globalistă și unii au făcut din președintele Trump idolul lor, e timpul pentru biserică să-și pună încrederea în Hristos Domnul, Capul Bisericii.
– Învățăm faptul că noi nu suntem chemați să intrăm în lupte politice, ci să intrăm în lupte spirituale pentru a câștiga bătălii spirituale, satana se luptă să distrugă oamenii și bătălia noastră se câștigă prin post, rugăciune, mărturie de viață și stând integrii într-o societate care se degradează tot mai mult.
Dumnezeu să ne ajute, să ne dea înțelepciune și putere ca în viitorul zbuciumat care ne stă înainte să rămânem credincioși Domnului.

Simion Ioanăș
Puteți citi articolul și aici.

 
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 396
Opțiuni