BINELE comun
Autor: Estela C. Manea  |  Album: Vocea din timpul nopţii -2-  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ESTELLA in 23/11/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Au școli înalte, sunt pregătiți la universități prestigioase, ocupă funcții importante, au minți sclipitoare, CV-ul lor e wow, dar cu toate acestea nu reușesc ci, de la un mandat la altul, afundă tot mai tare țara în faliment. Suntem în cădere liberă și nimeni nu reușește să ne redreseze. De ce? Ce lipsește? Ce nu funcționează? Unde greșim?

Eu zic că nu-ți trebuie multă minte ca să găsești răspunsul (e greu doar de acceptat că ăsta e răspunsul corect) la problema României:

-Cu Dumnezeu așezat la index, corupția și hoția ating cote alarmante.

-Cu Dumnezeu exclus din toate calculele, MINCIUNA va fi servită drept ADEVĂR iar adevărul va fi prezentat drept minciună.

-Cu oameni fără Dumnezeu așezați în funcții de conducere, țara geme sub legi, restricții și interdicții date în numele BINELUI comun.

Ha! BINE comun? ! Să fie oare vorba de același, , BINE" la care s-au gândit capii țării când au legiferat avortul? Sau, se referă oare la acel, , BINE" comun care impune întreruperea tratamentului la diabetic până apar rezultatele de la testul covid? ... și-apoi odată cu apariția rezultatului sosesc și funebrele 4 scânduri în care pacientul e trimis silențios la acele țărmuri. Sau, poate că o fi vorba de acel, , BINE" urmărit de către cei care IMPUN prin legi speciale decăderea rasei umane mai prejos decât regnul animal aprobând împreunarea sexelor de același gen. Sau să fie oare vorba de acel, , BINE" comun urmărit de cei care alcătuiesc în ascuns proiecte pentru legiferarea pedofiliei pentru că le pasă enorm de mult de viitorul copiiilor noștri?

Helăăău! Când oamenii fără Dumnezeu conduc destinele țărilor acestea se transformă în iad iar cetățenii lor sunt la, , mila'' demonilor din liderii lor, dacă demonii au cumva milă. Când oamenii fără Dumnezeu pun mâna pe putere, într-un timp foarte scurt ei se vor transforma în monștrii care vor devora toate valorile creștine.

Dacă vrei binele tău și al pruncilor tăi, dacă îți pasă de binele țării tale, cere-i lui Dumnezeu să ne curețe țara de lepra păcatului și să așeze în fruntea ei oameni cu teama sfântă de Numele Lui în inima lor. În loc să înjuri, să blestemi și să critici președintele, guvernul sau partidele, mai bine înalță o rugăciune și cere mila și îndurarea lui Dumnezeu peste țară; în caz contrar, înjurăturile și blestemele tale vor invoca puterile întunericului și vei fi la fel de vinovat de decăderea țării ca cei care au lucrat până acum la dezintegrarea ei. De 30 de ani doar asta facem și iată rezultatul. Ar trebui să încercăm acum și cu rugăciunea și postul, să vedem ce iese.

Prosperitatea e inventată de Dumnezeu, Binele este însuși Dumnezeu, și acestea două NU POT EXISTA în absența Lui. Doar când Dumnezeu va fi reinclus în toate proiectele, planurile și deciziile de la cel mai înalt nivel și până la cel mai neînsemnat nivel, vom avea parte de Binele după care tânjim de atâta amar de vreme.

Înalță și tu împreună cu mine rugăciuni prin care să-i cerem lui Dumnezeu iertare că în cei 30 de ani de libertate i-am întors spatele și să-i cerem îndurare față de România.

Amin! Daca am fi in stare, ca Daniel, sa ne asumam păcatele părinților noștri si ale conaționalilor noștri...
Adăugat în 04/01/2021 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 553
  • Comentarii: 1
Opțiuni