Minciunile stăpânirii posedate de astăzi și lupta creștinului
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 02/03/2020
    12345678910 0/10 X

Minciunile stăpânirii posedate de astăzi și  lupta creștinului

Efeseni 6:11. Îmbrăcaţi-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului. 12. Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.

“Uneltirilor” tradus în limba română, e tradus din “μεθοδείας – methodeias” din greacă. Cuvântul din greacă îmi spune clar că satana are metode clare ca să facă rău și ca să mă împotrivesc trebuie să discern aceste metode ca fiind rele și ca fiind ale satanei. Cred că suntem cu toți de acord că lumea în care trăim nu este Biserica Domnului, Biserica trebuie să fie lumină în lumea aceasta, prin Lumina lumii, anume Hristos Domnul. Mai citim în Scriptură că stăpânitorul lumii acesteia este satana, iar peste Biserică Stăpânul este Dumnezeu, Domnul Isus fiind capul Bisericii.
Știind aceste lucruri clare, atunci orice creștin trebuie să aibă discernământ prin Duhul Sfânt, ca să vadă metodele satanei de astăzi din societate prin care caută pe cine să înghită și să piardă. Diavolul prin oamenii puși ca autoritate dorește să nege pe Dumnezeu, să nege valorile Scripturii, să atace pe creștini și să-i anihileze.
Doresc să privim împreună la câteva metode folosite de satana astăzi, într-o societate care tot mai mult se împotrivește lui Dumnezeu și Sfintei Scripturi:

1. Teoria evoluționistă
Deși chiar știința, prin ingineria genetică actuală, contestă această teorie sau ipoteză, încă ea este dată copiilor noștri în școlile de stat. Lanțurile intermediare ale evoluției trâmbițate de această teorie sunt inexistente și imposibile, cu toate acestea minciuna aceasta este forțată să intre în mintea copiilor și să le spele creierele, tocmai ca să nege pe Dumnezeu ca și Creator, faptul că tot ceea ce vedem este creat de Cel ce este Autoritate peste tot Universul.
Ioan1:1. La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu. 2. El era la început cu Dumnezeu. 3. Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El.
Genesa (Facerea) 1:1. La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul.

2. Drepturile LGBTQ
Propovăduind un adevăr relativ și o toleranță absolută, culmea că această toleranță nu-și are relevanța pentru noi creștinii, societatea de astăzi a ridicat drepturile minorităților sexuale, la rang de normă în societate.
Cu această toleranță se începe de la grădiniță, confuzia sădită în mintea copiilor duce la niște anomalii grave în ce privește genul copilului, căsătoria, familia și chiar societatea.
Ne uităm la oameni maturi care declară că nu sunt așa cum Dumnezeu i-a creat, ci ei sunt de fapt ceea ce mintea lor le spune, de fapt ei sunt produsul unei societăți bolnave și orbite de dumnezeul veacului acestuia. Bineînțeles că lupta cea mai mare se duce pentru distrugerea Normei lăsate de Dumnezeu în ce privește familia, căsătoria între bărbat și femeie, poziția lui Dumnezeu față de păcatele sexuale și imorale dintre oameni. Pe baza acestor drepturi au început să ne interzică să fim părinți creștini, să ne ia copiii, să ne priveze de liberatatea de credință, să ne prigonească și să ne distrugă ca și creștini.
2 Corinteni 4:3. Şi, dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sunt pe calea pierzării, 4. a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.
Romani 1:26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii; 27. tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. 28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

3. Încălzirea globală
Cred că nimeni nu contestă necesitatea reducerii poluării, reducerea distrugerii ecosistemului prin protejarea lui, conservarea biodiversității etc, cu toți ne dorim o planetă Pământ care să fie un mediu ambiant pentru noi și generațiile care vin. Noi creștinii, credem însă că Dumnezeu este în controlul tuturor planetelor, noi oamenii suntem limitați cu privire la modificări de temperatură, schimbările climatice, salvarea acestei planete.
Globalismul de astăzi și societățile socialiste anticristice, au făcut din această încălzire globală, o modalitate de-a stoarce guvernele de bani, un instrument de pedeapsă  a celor care nu agreează cu poziția lor și o modalitate de-a prezenta oamenilor doctrina de bază a umanismului, cât de tare și mândru a ajuns omul, să se întroneze el prin socialism la rangul de dumnezeu.
Psalmii 24:1. (Un psalm al lui David.) Al Domnului este pământul cu tot ce este pe el, lumea şi cei ce o locuiesc!
Neemia 9:6. Tu, Doamne, numai Tu ai făcut cerurile, cerurile cerurilor şi toată oştirea lor, şi pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viaţă tuturor acestor lucruri, şi oştirea cerurilor se închină înaintea Ta.

4. Știința ridicată la rang de monopol al ateilor
Atât de militanți au devenit acești agenți ai “științei”, care este în opoziție cu credința creștină spun ei, încât ne sunt vândute “gogoși” sau minciuni gogonate, cum că credința creștină ar fi dușmanul științei. Bineînțeles că ei au uitat lista de oameni de știință creștini de-a lungul secolelor, faptul că a fi creștin înclude cunoaștere, chiar revelația Scripturii ne dă foarte multe repere folosite în știință. Monopolizând totul, au ajuns în înțelepciune lor diabolică să vorbească despre reducerea populației, asistăm la o invazie de vaccinuri și de medicamente care prezintă efecte secundare care pun în pericol viața oamenilor, efectiv știința propovăduită astăzi de socialiștii globaliști, de progresiștii de astăzi, a fost ridicată la rang de “carte sfântă”, în care societatea trebuie să creadă și-n care omul anticrist devine protectorul oamenilor de pe pământ. Au ajuns până acolo încât să susțină avortul ca un drept al mamei, uciderea fătului chiar în momentul nașterii, totul susținut cu taxele și ale creștinilor, crime în masă susținute de acești posedați ai progresismului globalist.
Iacov 4:13. Ascultaţi, acum, voi care ziceţi: „Astăzi sau mâine ne vom duce în cutare cetate, vom sta acolo un an, vom face negustorie şi vom câştiga!”, 14. şi nu ştiţi ce va aduce ziua de mâine! Căci ce este viaţa voastră? Nu sunteţi decât un abur, care se arată puţintel, şi apoi piere. 15. Voi, dimpotrivă, ar trebui să ziceţi: „Dacă va vrea Domnul, vom trăi şi vom face cutare sau cutare lucru.” 16. Pe când acum vă făliţi cu lăudăroşiile voastre! Orice laudă de felul acesta este rea.

5. Promovarea societății multiculturale în scopul distrugerii creștinismului și împlinirii agendei globaliste
Negarea culturii creștine ca fiind  rădăcina culturii societăților occidentale, deja nu mai este o enigmă pentru cei mai mulți astăzi. Se luptă pe toate fronturile pentru ascunderea identității creștine, prin ascunderea sau interzicerea simbolurilor creștine, interzicerea rugăciunii în școli sau universități, interzicerea propovăduirii Evangheliei în anumite spații publice, etc.
Ca și când nu ar fi fost îndeajuns asistăm la o distribuire a populațiilor, o migrație în masă, în care nu mai contează legile statelor, în care nu mai contează drepturile cetățenilor acelor state, în care autoritățile închid ochii la multe abuzuri și închid ochii la prigoana creștinilor dintre migranți sau din țarile migranților. Asistăm la redistribuirea unor populații, totul în defavoarea țărilor din occident și  înăbușirea oricărei mărturii a identității creștine. Dimpotrivă islamul ne este fluturat prin fața ochilor ca o religie a păcii, asistând neputincioși la roadele extremismului său oriunde ajunge.
Organizații non guvernamentale, susținute financiar de globaliști de renume precum Soroș, duc la îndeplinire o luptă pe toate fronturile pentru anihilarea creștinismului și punerea de urgență în practică a agendei globaliste.

Nu știu câți dintre dumneavoastră ca și creștini vă dați seama că lupta noastră trebuie să fie azi mai îndârjită ca oricând, satana se luptă prin societatea de astăzi ca să dea lovitura finală, știind că oricum la Golgota, acolo prin Jertfa lui Hristos și bineînțeles prin Învierea Lui, satana a fost învins. Ceea ce face stăpânitorul acestei lumi întunecate astăzi, este să-i piardă pe cât mai mulți, să atace Biserica și pe credincioși, să înghită pe cât mai mulți care sunt în Biserică și să-i ducă pe cât mai mulți la lepădarea de credință.
Ce facem scumpi frați, mulți au fraternizat deja cu socialismul modern, așa cum în trecut în societățăle comuniste, ca să-și păstreze viața și familiile mulți au fraternizat cu torționarii comuniști devenind informatori.
Am fost acaparați azi de materialismul fluturat în societate de satana, ne-a ocupat timpul, am lăsat copiii pe mâna acestor impostori, să îi educe și am început să pierdem bătălia generațiilor încredințate nouă de Dumnezeu. Avem parte de o invazie de erezii în Biserici, multe sub egida ecumenism, crislamism, prosperitate etc, am ajuns la programe excelente, adevărate spectacole, însă suntem goi de putere și de viață creștină.
Cred că este vremea trezirii, vremea cernerii, vremea separării și sfințirii, deoarece Cel ce vine, va veni.
Apocalipsa 22:11. Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe! 12. „Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui. 13. Eu sunt Alfa şi Omega, Cel Dintâi şi Cel de pe Urmă, Începutul şi Sfârşitul.” 14. Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii şi să intre pe porţi în cetate!

 

Simion Ioanăș

Citiți maerialul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 523
Opțiuni