Examenul creștinismului din România la votul de la Referendum
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 07/10/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Examenul creștinismului din România la votul de la Referendum

S-a dus și acest referendum, însă el ne-a dat un semnal clar cu privire la starea creștinismului din România.
Era clar, că Biserica ortodoxă este doar o Biserica formală, în care nu intri prin credința în Evanghelie și pocăință, ci prin nașul care minte la botezul copilului, cum că acel copil are credință și se leapădă de satana.
Așa că majoritatea românilor se trezesc într-o Biserica formală, formată din oameni care habar n-au de Evanghelie, de Sfânta Scriptură și care nu-L cunosc cu adevărat pe Dumnezeu, care S-a revelat clar în Biblie.
Așa că o majoritate ortodoxă pe care s-a bazat Biserica ortodoxă sau ierarhii ortodocși mai bine zis, este de fapt inexistentă, asta pe baza faptului că ei sunt membrii obligați, intrați in Biserică fară voia lor și cei mai mulți prezenți acolo la Paști și la Crăciun.
Ca să meargă cineva la acest referendumul, trebuia să aibă o credința Biblică, în care să aibă o perspectivă de viitor, în care să poată vedea circumstanțele istoriei în care trăim și faptul că în aceste vremuri satana se luptă tot mai mult, în toate domeniile vieții, ca să distrugă valorile creștine biblice din societate, pentru ca la momentul oportun să-ți poată impune fără probleme voia lui și să poată atrage pe cât mai mulți oameni spre distrugere și despărțirea de Dumnezeu pentru totdeauna.
Asta nu-i o joacă de-a v-ați ascunselea sau o punere ieftină în locul cu verdeață a oamenilor de către preotul ortodox, ci este o luptă pe viață și pe moarte. Deci românul de rând, majoritar ortodox, nu avea cum să discearnă fără o credință biblică, că de fapt la acest referendum se ducea o luptă înverșunată, între Adevăr-Lumină și Minciună-Întuneric.
Pe de altă parte, în general electoratul analfabet politic din România, vota doar pe mici și bere. În momentul de față nimeni din PSD n-a avut interese personale, să scoată micii și berea la bătaie, n-au avut interesul să dea bani pentru autobuze si mită electorala să mobilizeze această categorie de oameni la vot. Deci acești oameni, „zombii votanți”, această categorie de votanți pe bere și mici, au fost inactivi și dezinteresați de planul lui Dumnezeu sau planul satanei, legat de subiectul căsătorie-familie.
Ce te faci însă cu anumiți oameni care au căzut și ei în plasa politicului, a minciunilor Uniunii Salvați România sau a plasei întinse de diavolul, cum că le-ar face o favoare partidului corupt neocomunist PSD și penalului Dragnea prin acest vot. Ce să mai vorbim de minciunile legate de asteriscul de pe buletinul de vot care ar fi dat un vot pentru altceva decât modificarea articolului din Constituție, privitor la căsătorie.
Indiferent de ceea ce au inițiat prin minciună cei care au boicotat, un om care-și baza viața pe Scriptură, ar fi ieșit urgent la vot, asta deoarece însemna un vot istoric pentru creștinimul din România, pentru creștinimul Biblic, era un vot de blam pentru mișcarea LGBT și puterea socialismului ateu care vrem, nu vrem, deja influențează societatea românească.
Deci vrem, nu vrem, am asistat la un eveniment istoric, un examen înaintea lui Dumnezeu a societății românești, examen care l-am pierdut și care o să aibă un mare efect în viitorul societății. E un semn clar pentru mișcarea LGBT și socialismul european militant, că în România este un teren propice pentru aceste ideologii, care nu urmăresc altceva decât anihilarea valorilor creștine biblice din societate și impunerea valorilor lor anticristice. Cei care ne bazăm viața pe Dumnezeu și Scriptură, rămânem însă încredințați, că Dumnezeu este pe Tronul Său, El ne va ajuta chiar și prin prigoană, adevărata lume este cea de dincolo, nicidecum ce se întâmplă acum pe pământ nu o să modifice cu nimic Planul minunat și perfect al lui Dumnezeu. Doar că stăpânitorul acestei lumi, adică satana, a câștigat o bătălie disperată prin care să-i mai mintă pe oameni pentru vremea scurtă care-o mai are, știind că sfârșitul lui ca demon al întunericului este aproape.

Nu pot spune în astfel de momente decât Vino Doamne Isus, toți cei ce-L iubesc pe Domnul să spună: Maranata, Domnul nostru vine!

Simion Ioanăș


Puteți citi materialul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 786
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni