Trump si Halloweenul
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 31/10/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Trump si Halloweenul

Trump si Halloweenul
La Casa Alba, Donald Trump, imparte bomboane de Halloween copiilor, totul impodobit in panza de paianjen si lilieci.
Vreau sa spun tuturor care si-au pus toata nadejdea in Trump, ca el nu este Dumnezeu, poate doar unii au facut un dumnezeu din el. 
Sarbatoarea aceasta are de-a face cu moartea, demonii, crima, vampiri si intuneric. Este o sfidare la adresa Domnului care a invins moartea, a Inviat si a biruit pe cel rau, pe satana.
Multi imi vor spune ca a fost obligat de protocol ca sa faca aceste lucruri. Pot spune ca nu-i adevarat. Daca a platit atat de mult sa tina partea crestinilor si biblica in probleme de minoritati, in probleme de avort, in probleme legate de Israel si multe altele, cu siguranta ca putea sa stea drept si in acest caz.
Trump, am vazut de la inceput ca nu-i omul perfect, ca are probleme de caracter si e imprevizibil, insa altul mai bun nu era care sa fie ales.
Problema o sa apara la cei care si-au pus nadejdea in oameni si si-o pun, avem datoria sa ne rugam pentru acest presedinte, insa sa nu facem prostia sa-l credem un dumnezeu pe pamant si sa ne punem nadejdea in el. Este om, are natura pacatoasa in el si poate dezamagi cand ne simtim mai in siguranta.
Sa ne incredem in Domnul insa, Cel care niciodata nu va privi lucrurile sau le va rezolva dupa standarde corupte si pacatoase, ci intotdeauna o sa lucreze dupa Dreptatea Lui, prin Standardul Sfinteniei Lui si avand in vedere Jertfa minunata pe care a platit-o pentru noi pacatosii la Golgota.
Simion Ioanas 
Puteti citi articolul si aici.

Photo by Carlos Barria/Reuters:

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1460
Opțiuni