In legatura cu “minunea” satanica „untold”, le-a papat rock-ul limba la pastorii din Romania?
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 08/08/2017
    12345678910 0/10 X
In legatura cu “minunea” satanica „untold”, le-a papat rock-ul limba la pastorii din Romania?

Poate multi isi pun intrebarea in aceste vremuri, oare de ce pastorii neoprotestanti din Romania nu spun nimic legat de evenimentul mediatizat si trambitat de presa romana si tinerii din Romania?

Oare de ce nu spun ca piesele de acolo sunt de-a dreptul demonice si n-au nimic de-a face cu standardul lui Dumnezeu si valorile Lui?

Oare de ce nu spun ca aceste concerte otravesc sufletul tinerilor si-i influenteaza la razvratirea impotriva lui Dumnezeu si a moralitatii unei societati sanatoase?

Am gasit cateva motive pentru care pastorii neoprotestanti tac:

1. Deja curentul carismatic a patruns adanc si a imbibat mediul neoprotestant cu muzica rock.

„Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin innoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavarsita. (Rom.12:2)”

De mult timp deja intr-o majoritate de adunari neoprotestante, de dragul de-a tine pe tineri in Biserica, majoritatea pastorilor au acceptat muzica desantata rock in adunarile bisericilor neoprotestante. Desi inspirata din razvratirea satanei, melodii care insotesc cuvinte de razvratire si blasfemii la adresa lui Dumnezeu, acestea au fost imprumutate in adunarile neoprotestante crestine, au fost schimbate cuvintele cu anumite mesaje crestine, repetate incontinuu si cantate in ritmuri de dans.

Sigur ca astazi nimeni nu-si mai pune intrebarea daca aceste cantari pe ritmuri dracesti isi au locul sau nu in biserica, nici nu-si mai pune problema ca odata cu muzica rock deja imbracamintea chipului veacului acestuia, rochii mulate, minifuste si lipsa acoperitorii la femeile casatorite, deja nu mai este o noutate in adunarile noastre.

In acest caz nu ar fi mirare ca si tineri din adunarile neoprotestante sa fi mers la acest concert anticrestin si posedat de duhuri demonice.

2. De dragul salariilor cu care au fost obisnuiti pastorii neoprotestanti, „tacearea e ca mierea”.

„…pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine. (1Pet.5:2)”

Retributia pastorilor, care le asigura un trai bun intr-o societate in lipsuri, pe baza faptului ca pregatesc doua, trei predici, pe saptamana si au o viata lejera, deja din aceasta slujire de pastori s-a ajuns la o meserie, la fel ca in bisericile istorice (ortodoxa, catolica ectc). Asa stand lucrurile, pastorii sunt tentati la compromisuri, asa ca nu-si mai deschid gura la mai nimic ce patrunde in adunare. Asa ca totul a ajuns permisibil, inclusiv muzica rock, tinuta care n-are nimic de-a face cu viata unui crestin si caractere indoielnice in biserica, care numai a crestini nu arata. Totul de dragul unui loc caldicel, in vremuri tulburi, totul de dragul salarului lunar si a pastrarii membrilor in biserica cu orice chip.

Tot mai mult s-a creat un vid intre pastori si clasa credinciosului de rand, un fel de ierarhie. Asta place atat pastorilor, cat si enoriasilor, fiecare in asemenea circumstanta face ce vrea. Omul vine spectator la biserica, stiind ca pastorul este seful (lideri) si el se ingrijeste de toate, asa ca fiecare „traieste bine”. Astfel calea s-a largit, pastorii au impresia ca deja sunt in rai de aici de pe pamant si biserica a ajuns sa semene cu necrestinii din lume, in viata si caracter.

3. Curentele teologice eretice, ca teologia prosperitatii, carismatismul, crislamismul, misticismul ectc au patruns adanc in viata bisericilor neoprotestante.

Datorita faptului ca omul de rand din biserici, nu mai citeste Biblia, pastorii lucreaza doar pentru salarii asa ca se pot folosi fara probleme de invataturi ratacitoare ca sa-si implineasca scopurile, de asemenea tot felul de organizatii si profitori a ajuns sa influenteze bisericile noastre, totul sub deplina supraveghere si acceptare a multor pastori, care bineinteles ca beneficeaza de pe urma unor asemenea invataturi.

Asa ca adunarile au devenit o mana cereasca, le dai „hormoni, nitrati, mancare modificata” si profiti la maxim de productie, finantari, si-i raiul pe pamant pentru tine ca pastor.

Asa este conceptul de slujire astazi fratilor si atunci ne miram ca nici un glas de pastor in Romania nu striga puternic din scaunele lor confortabile, impotriva lupilor si a otravii semanata si infuzata in societatea din Romania si inclusiv inimile tinerilor din bisericile noastre si in viata bisericilor.

Oare mai poate sa vina vremuri de inviorare si pocainta in astfel de circumstante, oare mai poate sa se trezeasca biserica neoprotestanta de astazi in vremuri ca acestea? Nu stiu! Doar Dumnezeu stie si poate face o astfel de trezire!

Eu stiu ca suntem vinovati cu toti, am invatat sa tacem ca sa ne simtim comfortabil, am invatat sa cocolosim pacatul, sa-l ascundem sub pres, totul de dragul pacii si dragostei crestine. Traim intr-un fel de „hyppism neoprotestant”, in care fiecare „se drogheaza” cu fericire, bazata pe „dragoste si tacere”, nu mai percepem realitatea si nu mai discernem adevarul, am fost orbiti de diavolul si am inceput sa bajbaim.

Doamne ai mila de noi si ajuta-ne sa ne trezim!

Simion Ioanas
Articolul poate sa fie citit si aici.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 799
Opțiuni