Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Ce te doare mai mult?
Autor: Sanda Tulics  |  Album: Foșnet stelar  |  Tematica: Dragoste - prietenie
Resursa adaugata de sanda_tulics in 01/11/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Ce te doare mai mult?

   Cea mai mare criză o trăiește azi omenirea din lipsă de dragoste... Așa se stinge demult și în fiecare clipă, iubirea și porunca lăsată  de Dumnezeu de-a ne iubi așa cum El ne-a iubit...


   Un bătrân trist stătea sprijinit în toiagul neputinței sale, privind parcă în gol... doar lacrimile-i trădau o trăire tristă, istovitoare a sufletului care își măcina suferința .

   Se apropie de el un copilaș cu inma curată și-l întrebă:

   -Bunicule, tu plângi?! Te-a bătut cineva? Și oamenii mari și bătrânii plâng ''că sunt bătuți''?!   Spune-mi, spune-mi mie cine -a-ndrăznit... îi spuse plin de milă copilașul dornic să-și răzbune bunicul și suferința ce-l făcea atât de trist.

   -Copile,  dacă te bate străinul, nu te doare atât de tare că el poate să-ți zdrobească doar carnea, el nu are suflet... dar când te bate  aproapele,  acela-ți zdrobește sufletul ...

   Copilul îl strânse de mână în semn de încurajare și înțelese cât era de mic că sufletul e mai prețios decât trupul, că este conectat acolo unde durerile nu pot fi tămăduite decât de Singurul Doctor...

   Un Doctor mai mare decât toți doctorii de pe pământ.

 

   Frățietatea cresțină îmbracă ''forme moderne de adresare '' de la om la om, nu de la creștin la creștin.

 

   1 noiembrie-2016, SandaTulics

În lumea spirituală, apropierea, nu se masoară în Km ,ci în iubire. Cu cât te apropi mai mult de ceva sau cineva cu atât ajungi să iubeşti,să fi interesat si pasionat de acel lucru sau de acea persoană.
Aceasta este o lege la fel de adevărată ca legea grvitaţiei, ea functionează fără gresală si în cazul în care ne apropiem de Dumnezeu, dar şi în cazul în care ne apropiem de păcat.
Având în vedere această lege spirituala, Doctorul Doctorilor nu ne poate tămădui de boala pacatului dacă noi nu ne depărtam de păcat
Astazi lumea crestină ignoră această lege spirituală,încercând să opţină tămăduirea de pacat fără a se departa de păcat. Încercarea aceasta nu e noua, ci e veche de pe vremea lui Ieremia: Ier 7: 9-10 Cum? Furaţi… Şi apoi veniţi să vă înfăţişaţi înaintea Mea,…, şi ziceţi: «Suntem izbăviţi!», (tămăduiţi) ca iarăşi să faceţi toate aceste urâciuni!...!!??
Adăugat în 17/11/2016 de pascaioan
Iubirea inseamna si acceptare, si intelegere, a tuturor, chiar diferiti ca doctrina, conceptii...toti crestinii fiind copiii lui Dumnezeu. Fiti binecuvantata!
Adăugat în 03/12/2016 de loredanam
O frumoasa si sensibila pilda, a suferintei trupesti si a celei sufletesti. A milei si inocentei copilului si intelepciunii bunicului. Dumnezeu este doctorul trupurilor si al sufletelor noastre, iar cine se vindeca spiritual este sanatos si in lumea aceasta si in cea care va sa vina. Har, pace si sanatate.
Adăugat în 21/03/2017 de marin2016
Statistici
  • Vizualizări: 793
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni