Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Durerea mamei Țară....
Autor: Sanda Tulics  |  Album: Foșnet stelar  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 10/08/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Durerea mamei Țară....

   Niciodată, România nu a fost atât de batjocorită, jefuită, lipsită de apărare... S-au stins bărbații care vorbeau în șoaptă despre ea, cu sfială, cu mândrie.

   Unde sunt aceia?!... Care-și arătau mâinile muncite cerului, mâinile crăpate primăvara când purtau coarnele plugului la semănat și toamna, înroșite de strugurii în teasc și nucile culese, ca dovadă a mulțumirii...

   S-au dus bărbații care se bărbiereau într-un ciob de sticlă dar cu ochii erau pe copiii din casă, autoritari, pe vitele din grajd și ulucile din gard, ca un bun părinte, soț, gospodar...

   S-au dus bărbații care îngânau cântecele ostășești cu mâna la boneta spălăcită de soarele amiezilor în câmp. 

   Unde-s aceia de care se temeau privirile dușmănoase îndreptate spre granițele țării? Unde-s gospodăriile pline cu copii și cântec de mame?

   Unde-s cei ce se întorceau cu carele pline de roade toamna, cei care struneau boii în jug și își îndrumau copiii spre viitor?

   Unde sunt acei bărbați puternici care-și frământau în mâini pălăriile, cărora le curgeau lacrimi pe obraji în rugăciuni? 

   ...UNDE SUNT PUTEREA ȚĂRII... ROMÂNIA?!

 

 

SandaTulics-10 august -2016

Un strigat spre cer precum profetul in pustie. Cand deznadejdea intrista pe profet si pe cel credincios, Dumnezeu il incuraja spunand ca mai are aproape o ceata de sfinti si de ingeri. Ce nu este cu putinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu. Felicitari pentru sensibilele cugetari.
Adăugat în 10/08/2016 de marin2016
..Asteptam mila Domnului!
Adăugat în 10/08/2016 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 640
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni