Tattoo si crestinism
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 09/06/2016
    12345678910 0/10 X

Tattoo si crestinism

Leviticul 19:28 Sa nu va faceti taieturi in carne pentru un mort si sa nu va faceti slove sapate pe voi. Eu sunt Domnul.

Cei din biserica care-si tatuaza versete biblice "in frunte" ar trebui invatati ca alea trebuie sa fie in mintea si-n inima lor iar acest scrijelit al Cuvantului pe piele este de fapt o luare in desert a Numelui Domnului. Pocaitii sa-si traiasca versetele biblice cu viata si nu sa-i copieze pe pagani in trairea lor. Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia se pare ca nu are nici o relevanta pentru saracutii de tatuati ai bisericilor noastre. Ma mir de cei din biserica care le tine isonul. Le tine isonul doar sa aibe membrii, de aceea am ajuns de rasul lumii. Se ridica la amvoane tot felul de belciugati care ne predica o evanghelie ciuntita si maltratata si de dragul tolerantei toata lumea tace. Vai s-amar, traim vremuri din urma dragi frati in Hristos.
Indemn generatia tanara sa nu-si faca tattoo-uri pe trupurile lor, asta deoarece Dumnezeu spune sa nu faci asta. Pe de alta parte, trupul nostru e Templul Duhului Sfant si scrijelind pe el, pacatuiesti impotriva lui Dumnezeu.
Ocupati-va timpul cu citirea,memorarea si trairea Cuvantului lui Dumnezeu, strangandu-L in inima si minte, nu pe trupurile voastre.
Petreceti timpul sa va asemanati mai mult cu Hristos si nu cu chipul veacului acestuia. Fii intunericului se tattoo-iaza peste tot, crezand ca astfel sunt >cool<, voi tinerii lui Hristos nu fiti asa, voi laudati-va cu Hristos care a lucrat in interiorul vostru si asta se vede si prin exteriorul vostru care ii apartine lui Hristos. Fiti sfinti: trup, suflet si duh, astfel il cinstiti pe Domnul si Duhul Sfant va face Chipul lui Hristos sa se oglindeasca in voi.
Fetele mele au terminat generala la o scoala crestina si au invatat acolo ca tattoo-ul este pacat si Dumnezeu este impotriva acestui lucru. Ma mir ca un simplu copil isi da seama ca nu-i normal sa-ti tatoo-uezi trupul si unii oameni maturi din Biserica nu pot realiza asta. Tragic.
Pe langa faptul ca tattoo-ul are riscurile lui in ce priveste transmiterea de boli, este o uraciune inaintea Domnului, ca si reprezentanti ai Lui pe acest pamant. Nu uita ca esti ambasadorul Marelui Imparat al Universului si nu-i o slujba de neglijat, ci este o onoare si un har pe care Domnul ti l-a dat in dar.
Domnul sa te binecuvinteze!
Nu uita tinere ca satana invata azi ca doar inima ta conteaza si exteriorul n-are importanta. E o minciuna! Noi apartinem Lui: trup, suflet si duh.
Pentru cei care s-au tatuat din nestiinta si v-ati pocait, cu siguranta ca nascuti din nou nu mai doriti scrijelirea voastra, aveti alte scopuri nobile in Biserica si daruri date de Duhul Sfant prin care acum intradevar trupul vostru sa fie Templul Duhului.
Cei care ii gasiti in bisericile neoprotestante traind ca paganii sa nu va faca sa dati inapoi, pe voi va mantuit Hristos si sunteti ascunsi cu El in Dumnezeu, in locurile ceresti. Asta-i un har care va da nadejdea si umblarea prin credinta. Sa ne ducem alergarea panala capat cu frica si cutremur ca sa avem parte de cununa ce ne-o va da Mantuitorul nostru minunat.
Domnul sa ne binecuvinteze pe fiecare din noi cu intelepciune de Sus si puterea Duhului Sfant, ca sa fim martori ai Lui in orice loc.
Simion Ioanas

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 897
Opțiuni