Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

JESUS CHRISTOS
Autor: Sanda Tulics  |  Album: Şoaptele Luminii  |  Tematica: Dragoste - prietenie
Resursa adaugata de sanda_tulics in 22/08/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
JESUS CHRISTOS

   Străbat cu gândul unul din ultimele sate ascunse în Ardealul vechi unde,  împreună, sași și români într-o singură biserică {cea evanghelică} îi aduna de când biserica românilor se prăbușise.

   Veniseră  fără să cunoască limba sașilor ci, doar dragostea îi adunase împreună, stăteau într-o liniște și ascultare ca și când ar fi înțeles tot ce se spune și doar când auzeau: JESUS CHRISTOS... se așezau în genunchi într-o smerenie amestecată cu dragoste înlăcrimată.

   Acolo, Îi spuneau cum simțeau și ştiau, toată povara sufletului, necazurile dar, își revărsau  și dragostea... la picioarele Lui.

   Pentru El și în numele Lui veneau la închinare să-și arate dragostea nevorbită dar profundă, împreună cu cei care-i socoteau fraţii lor la orice treabă gospodărească cât și la închinare.

   JESUS CHRISTOS- singurul Nume care adună și nu desparte în dragoste, indiferent de nație, rasă, loc geografic... 

Un mesaj al dragostei, un tablou real al închinării autentice, al frăţietăţii, al smereniei depline. Un mesaj care ne obligă la cercetare. Căci, cine sunt eu ca să judec pe aproapele meu, făcut după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu Asadar, cu umilinţă, la picioarel sfinte ale Mântuitorului! Fiţi binecuvântată iubită soră în Domnul.
Adăugat în 22/08/2014 de floridinmaracineni
amin!
Adăugat în 10/04/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 689
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni