Mă iubeşti tu pe Mine... SANDA?
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 30/06/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Mă iubeşti tu pe Mine... SANDA?

... Mă iubești tu pe Mine... Sanda?

   Te iubesc Doamne, dar satana vrea să-mi ia viaţa!

   Mă iubeşti tu pe Mine, Sanda? Te iubesc Doamne, dar satana vrea sa-mi ia viața!

   Mă iubeşti tu pe Mine, Sanda? Te iubesc Doamne dar satana vrea să-mi ia viața!

   Am răspuns și mai apăsat ca și când: Tu care le ști pe toate, nu mă crezi?

   Nu sunt Petru sau poate sunt! { UNUL MIC ȘI NEÎNSEMNAT!}... Căci multe am din ce a avut el, multe din trăsăturile caracterului său, din tenacitatea sa, din dragostea dinainte de a se lepăda de Domnul... dar mai ales, dragostea după întâlnirea privirii la judecata Domnului Isus și... botezul cu Duhul Sfânt.

   Nu este o poveste imaginară ceea ce marturisesc, scriu aici cu toată responsabilitatea înaintea Domnului Isus!

   Cu mulți ani în urmă, pe când trăiam în Timișoara, am visat căci am fost întrebată de Domnul Isus cu aceeași întrebare cu care a fost Petru întrebat... acel dialog  cunoscut din Biblie dar și adresat mie cu numele meu expres: SANDA.

   Răspunsul meu a fost acesta de mai sus, de trei ori am susținut afirmația dragostei mele faţă de Mântuitor dar și reclamația împotriva pârâșului meu... satana.

   Mi-a trebuit mult, mult timp să analizez de zeci și zeci de ori acest dialog și din punct de vedere verbal, gramatical, dar mai ales... spiritual. Evenimentele derulate în viața mea, mă conduceau de fiecare dată în fața dialogului cu Domnul Isus. El a fost mărturisit unui frate pastor bătrân și cu multă experiență.

   Am ajuns de-a lungul timpului să fiu total încredințată de mandatul pe care mi l-a dat Domnul atunci... Domnul mă pregătea pentru ceea ce urma să fie în viața mea de ascultare... El nu face nimic prin surprindere în viața noastră, nimic!

   N-am dus lipsă de dureri, necazuri  dar nici de biruinți sfinte în viața de toate zilele cât și în viața spirituală.

   N-am fost scutită de încercarea credinței... greu... am înțeles din evenimentele petrecute în timp căci Domnul se referea și la viața de acultare în lucrarea Sa, viață  pentru care ni se va cere socoteală, viață unde suntem mult încercați!

   Suntem tocmiți de Marele Domn să-I lucrăm în vie prin ascultare, chiar loviți, batjocoriți, urâți, invidiați, lepădați, rusinați de cei fără ruşine și teamă sfântă... greu... dar El  dă putere în sinceritate, dragoste în ascultare și bucuria apartenenței de El.

   Toată viața este un mare examen pentru care trebuie să ne lăsăm pregătiți de Duhul Sfânt, este o luptă continuă împotriva celui ce ne monitorizează greșelile, lipsurile, neajunsurile pentru ''a prinde ceva scăpări'' din partea noastră cu care să ne reclame Marelui Împărat.

   Suntem sub semnul sfânt al sângelui Dumnezeiesc al Mântuitorului Iubit, din mâna-I sfântă nu ne smulge nimeni.

 

 ... TE IUBESC DOAMNE! ȘTIU CĂCI satana NU POATE SĂ-MI IA VIAȚA CĂCI ESTE ÎN MÎINILE TALE ZDROBITE DE CUI!

Alexandrina Tulics

...căci Domnul îi cunoaşte pe cei ce sunt ai Săi! Mulţumiri pentru această mărturisire de credinţă şi dragoste pentru Mântuitor.
Adăugat în 30/06/2014 de floridinmaracineni
..Slăvit sa fie Domnul Isus!
Singurul care se coboară sa ne întrebe pe fiecare;Mă iubesti tu pe mine...?
Daca ai fost întrebat {ă} du-ți cu încredere sfântă iubirea prin răspuns de ascultare sfântă daca încă nu ..așteaptă-L căci fiecare dintre noi va fi întrebat și va trebui să răspundă în dreptul sau.
Fi binecuvântată sora Flori Ficard!
Adăugat în 30/06/2014 de sanda_tulics
ASA E SORA DRAGA - VIATA E O LUPTA SI TREBUIE SA NE LUPTAM CU EA SLAVA DOMNULUI SI BINECUVANTARE DOMNULUI SA VA CALAUZEASCA ZILNIC
Adăugat în 02/07/2014 de tomacoca
Mulțumesc sora Coca fiti binecuvântată!
Adăugat în 04/07/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1033
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni