Flori pentru ... amintiri...
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 08/03/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi
Flori pentru ... amintiri...

   Flori pentru... amintiri...

   An de an  aşteptăm primăvara să vina în explozie de culoare, flori ce conving căci  iarna nu se mai întoarce. Ne lipim privirile flămânde de culorile, parfumul  frumos şi am vrea să le avem pe toate! ... Toate florile să fie ale noastre, măcar privindu-le...

   Se grăbesc să vină începând cu 1 Martie  sărbători sociale  ce se desprind din inimă pentru cei care doresc să-i atenţioneze pe cei dragi dar şi mamele cu... o floare, un buchet, mai multe sau... un gând, un buchet sau un ''ocean sau cer de flori'' pentru cele ce nu mai sunt printre noi dar care în sufletul nostru şi în inimile noastre ocupă acelaşi loc de dragoste binemeritată.

   Aceia care ar dori să aducă flori mamelor iubite, trimit... ''lacrimi înflorite'' cerului fiind siguri căci vor ajunge la destinaţie. E primăvară, e 8 Martie şi glasurile vesele şi fericite  ale copiilor, se grăbesc să aducă cât mai repede mamelor dragi florile ca simbol al dragostei şi al preţuirii.

   Este aceeaşi zi şi pentru cei care trimit ''buchete de lacrimi înflorite'' în cele mai frumoase gânduri şi amintiri celor ce le-au fost aici pe pământ: mame, iar acolo, sunt tot mame căci ele îşi aşteaptă familia, copiii, pentru care s-au rugat Tatălui Ceresc să fie veşnic... împreună.

   E ziua în care aminitirile  despre mame sunt sărbătorite prin toate florile pământului. Ele au fost chemate acasă dar locul, onoarea şi dragostea au lăsat-o copiilor lor, care azi le trimit ''flori-gânduri ''ce egalează cele mai frumoase flori.

In memoriam... mamelor plecate dintre noi...

Cu respect deosebit pentru cei care nu-şi mai pot sărbători aici pe pământ  mamele, fiţi mângâiaţi de Domnul Christos!

Alexandrina Tulics

...vă mulţumesc sora Sanda! Întotdeauna atentă cu toate sufletele care au nevoie de o mângâiere, Domnul să vă păstreze atitudinile aducătoare de sprijin în durere, fiţi binecuvântată.
Adăugat în 08/03/2014 de floridinmaracineni
Mulțumim, sora Sanda, pentru mângâiere, culoare, mireasmă și frumusețea mesajului, Domnul
să te răsplătească.
Adăugat în 10/03/2014 de ana_haz51
Mulțumim din suflet! :(
Adăugat în 11/03/2014 de GabrielTudor
Statistici
  • Vizualizări: 1661
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni