Dumnezeu lucrează în mijlocul nostru
Autor: Billy Graham  |  Album: Ameninţarea furtunii  |  Tematica: Sub flamurile crestinismului
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 09/02/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi
Dumnezeu lucrează în mijlocul nostru

   Planul lui Dumnezeu nu este abstract sau neclar, nici secret. El ne spune limpede "VĂ IUBESC!" .

   El a chemat zeci de mii de oameni, de pretutindeni, pentru a propovădui lumii dragostea Lui, pentru ca oamenii să afle drumul care duce în braţele Lui iubitoare. Cred că nu există un exemplu mai bun de oşteni ai armatei lui Dumnezeu, care merg în lume, după porunca Lui, decât acei "predicatori desculţi" şi alţi evanghelişti itineranţi pe care i-am ajutat să se instruiască la Amsterdam, în ultimul deceniu.

   Când ne-am întors la Amsterdam, trei ani mai târziu, am găsit acelaşi entuziasm, poate chiar mai mare. Predicatori, învăţători, studenţi şi ajutoare de misionari au sosit din lumea întreagă. Dintre aceştia, mii au venit din Africa - oameni care, în multe cazuri, nu călătoriseră până atunci mai mult de câteva mile din statele lor. Aceştia au fost uluiţi, nu numai de partăşia pe care o aveau cu credincioşii veniţi din cultura europeană. Au mai venit din Asia, America Latină şi Europa de Est şi au mers cu toţii pe străzile Amsterdamului ca să vada, să înveţe şi să împartă dragostea lui Hristos cu alţii. N-am cunoscut, până atunci şi nici dupa aceea, o atât de emoţională revărsare a Duhului Sfânt. După cum ni se relateză în Faptele Apostolilor capitolul 2, la Rusalii, Duhul Sfânt S-a coborât însoţit de vâjâitul unui vânt puternic şi de nişte limbi de foc. Atunci, când primii credincioşi ai Bisericii lui Hristos au fost umpluţi de Duhul Sfânt, a fost electricitate în aerul din locul în care erau adunaţi. Noi, în Amsterdam, am avut acelaşi sentiment. Erau momente în care toţi plângeam.

   Astăzi, acea oaste puternică de predicatori străbate sat după sat, merge din casă în casă propovăduind vestea bună a dragostei lui Dumnezeu. De ce o fac? Pentru bani? NU, ei nu primesc nici un ban pentru ceea ce fac! Mulţi sunt norocoşi dacă au o Biblie, o bicicletă şi un rând de haine pentru schimb. O fac oare pentru renume? NU! În multe cazuri, numai Dumnezeu cunoaşte lucrările bune pe care cei smeriti si sinceri le fac. Atunci, de ce oare îşi jertfesc vieţile pentru ca alţii să cunoască mântuirea? PENTRU CĂ ISUS HRISTOS ESTE VIU! El trăieşte în inimile lor, şi această veste bună merită spusă tuturor. Ei sunt constrânşi de viaţa din ei să spună tuturor că ISUS ESTE DOMN!

   Bate EL astăzi şi la uşa inimii tale? Dacă cineva vine la tine la uşă, poţi să-i deschizi sau poţi să ignori bătaile în uşa, iar persoana va pleca. La fel se întâmplă şi când ISUS bate la uşa inimii tale.

   Avem această ştire bună, că Hristos, în dragostea Sa veşnică, a murit pe cruce pentru noi. Astăzi, EL bate la uşa inimilor noastre ca să pună stăpânire pe vieţile noastre, nu numai spre binele nostru veşnic, dar, incredibil, şi al Lui. Isus vrea să Se laude cu noi în faţa întregului Univers şi să arate ce face harul Său.

   În Apocalipsa 4.1 suntem invitaţi să privim în viitor, prin ochii lui Ioan: "Iată că o uşă era deschisă în cer. Glasul cel dintâi, pe care-l auzisem ca sunetul unei trâmbiţe, şi care vorbea cu mine, mi-a zis: Suie-te aici, şi-ţi voi arata ce are să se întâmple după aceste lucruri!"

   Isus ne îngăduie să întrezărim Cerul pe care El S-a dus să ni-l pregătească!

Cind devi cu adevarat crestin din jertfa mintuitoare a Domnului Isus si nu un nume scris la repezeala intr-un registru intr-o biserica din aceasta lume, nu mai hotaresti tu ce faci cu viata ta daca stai in ascultare de Domnul. El va aduce pe rind lucrari importante in care te va face partas credinciosiei si lcrarii Sale. Iubirea si ascultarea de El sunt daruri-gemene care tin viu si activ pe cel care vrea sa slujeasca Domnului. Iubirea este aripa care te trece dincolo de orice piedici puse de intuneric si oamenii lui ,pentru a nu se face desavirsita voia sfinta si placuta a Mintuitorului.
Noi suntem {unii dintre noi } ai Domnului pina la moarte!
Adăugat în 09/02/2014 de sanda_tulics
Ce minunat, ce ziditor!
Adăugat în 28/06/2015 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1069
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni