Muzica... vacanţa cerească
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 14/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi
Muzica... vacanţa cerească

   

    Muzica... vacanța cerească

... Şi-a pregătit bine reţeta de ''vitaminizare'' ca să reziste la toate neajunsurile hranei, (a cumpărat după ''reţete bine gândite'' cât mai multă, variată ''hrană''  fast food ), să sature fiinţa, să nu ducă lipsă... de nimic. I-a administrat după ureche, prietenii şi sfaturi convingătoare, calorii... să aibe pentru veşnicie, să nu moară de foame. I-a adus în faţă tot felul de sortimente, care mai de care mai colorate, cu miros... fabricat într-o formulă de ''E-uri'' bine gândită, şi-a obligat sufletul să le mănânce pe toate, să fie proaspăt în gândire, să facă faţă actualităţii.

   A supravegheat bine programul dopării şi s-a asigurat căci nimic nu-i lipseşte, iar, când mânca tot... îl premia cu multă publicitate modernă, să fie... cool. Cu cât victoria personajului era mai mare, cu atât suferinţa indigestiei (şi suprasătul) l-a făcut pe bietul suflet  să pună în practică un plan salvator.

   Se auzeau ''paşii'' marilor companii de mâncare la domiciliu, când... a luat un carton pe care a scris la repezeală cu litere mari:

   NU MĂ CĂUTA, AM PLECAT FĂRĂ ÎNTOARCERE ÎN VACANŢA CEREASCĂ, BILETUL FIINDU-MI CUMPĂRAT DE CEL CE A CREAT SIMFONIA!


Inspirat din mărturia unei tinere...

Alexandrina Tulics

Frumos. Domnul să fie slăvit!
Adăugat în 14/01/2014 de Ioanhapca
Sufletului i se ofera multe modele de viata dar el doreste ''sa-si si traiasca viata personala '' nu sa copieze modelul de viata al nimanui,nici al celor mai apropiati,iubiti ,care-l inconjoara.
Adăugat în 14/01/2014 de sanda_tulics
Slavă Domnului, a găsi refugiul în muzica cerească, slăvindu-L pe Cel Care a creat simfonia, înseamnă că înveți să trăiești în Cer. Domnul să te binecuvânteze, sora Sanda dragă.
Adăugat în 14/01/2014 de ana_haz51
Superb...fara cuvinte, fii binecuvantata draga Sanda!
Adăugat în 14/01/2014 de lboltasu
Evadarea in muzica cereasca, vacanta in armonia sferelor ceresti, ce frumos!
Adăugat în 17/01/2014 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 880
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni