Un singur loc în loja inimii mele
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 12/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Un singur loc în loja inimii mele

Un singur loc în loja inimii mele

   Se pregăteşte... un concert*... al inimii ce-şi cântă lumina ce-o inundă, o încălzeşte când friguri ameninţă mugurii răsfăţaţi ai iubirii, când veştile nu sunt aduse pe soare (şi senin!), când bătăi ale aripilor de corb vor să întunece ferestrele luminoase ce privesc într-o singură direcţie... spre cer.

   Un concert în care toate instrumentele sufletului îşi dau  onoarea să cânte perfecţiunea partiturii pe care Maestrul o aşteaptă, să fie primită în Cartea Cântărilor  a corului îngeresc.

   Un concert cântat pe toate corzile inimii atunci când e tristă, melancolică, fericită dar, şi încredinţată căci  partitura ei va ajunge  până la El, Care  a scris ''Fericirile''... partitură  cuprinsă  în marea Carte.

   Se munceşte demult  dar, mai sunt multe  de exersat... să fie scoase  "falsurile" strecurate ce-ar putea împiedica marea audiţie la care este invitat Maestrul... Căruia I s-a pregătit un singur loc, în loja inimii mele.

Alexandrina Tulics


Concertul* ( în text) =  rugăciuni

Dăruiesc acest eseu unui înger - copil cu inima prea dulce { e bolnav de diabet }... împreună cu rugăciunile la care vă invit și pe voi.

DE ACEEA SI PROCESUL SFINTIRII VA AVEA LOC INTREAGA NOASTRA VIATA... sa ne fie inima curata si plina doar de El! fiti binecuvantata.
Adăugat în 12/01/2014 de floridinmaracineni
Locul de cinste, de onoare, singurul, oferit Domnului, un concert minunat, Domnul să te binecu-
vânteze, sora Sanda dragă, cu toată armonia sfântă.
Adăugat în 12/01/2014 de ana_haz51
Un concert unic pentru un Unic Domn și Mântuitor....Impresionant eseu poetic! Și autentic!
Adăugat în 12/01/2014 de loredanam
Sfințirea este procesul de transformare care duce la desăvârșirea ce ne va fi dăruită în „ziua aceea” dar suntem chemați să trăim, nu noi ci Hristos în noi, prin Duhul Său Sfânt, plini de El ca un templu al Lui și zic ca bunul Dumnezeu să ne ajute!
Adăugat în 13/01/2014 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1028
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni