Credinţa în rugăciune
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 18/12/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi
Credinţa în rugăciune

    Credința în rugăciune

    Eram cu câţiva ani în urmă, în concediu la Marea Neagră, unde locuieşte una din surorile mele. Fiind mai liberă, într-o dimineaţă, m-am dus la plimbare pe malul marii.

   Era o zi mai puţin aglomerată si eram bucuroasă căci mă puteam plimba liniştită pe  mal, lăsând apa să-mi lovească picioarele, bucurându-mă să fac aerosoli şi să inspir aer curat. Mergeam gândindu-mă la ale mele şi, nu departe, am zărit oameni mulţi adunaţi, gesticulând, vorbind şi, dintr-o dată  inima  mi s-a strâns caci ceva rau presimţeam şi într-adevăr, cei adunaţi vorbeau despre un tânăr dispărut ce venise la mare, intrase în apă şi n-a mai iesit.

   Eram înfiorată de eveniment, toată bucuria îmi pierise şi am stat preţ de câteva minute cu gândul la familia lui ce-l dorea, măcar să-l poată duce  acasă. După un timp, am plecat tristă din cauza situaţiei întâmpinate şi a doua zi, am revenit în acelaşi loc de plimbare, fără să mă gândesc la situaţia de ieri.

   Greu mi-a fost să  văd câţiva oameni, şi o mamă plânsă ce-şi frângea mâinile în durere şi disperare. Se uita în larg, striga; îl striga, iar liniştea mării... mi  se părea ''sațul unui balaur'' ce-i înghiţise bietei femei, copilul. N-aş mai vrea  să văd drama aceasta, durerea în fiinţa nimănui, cât am  văzut la biata mamă...

   M-am depărtat câţiva metri de ei şi... mi-am îndreptat ochii spre cer, cu credinţă sfântă căci sunt auzită şi L-am implorat pe Stăpânul Universului să aducă la mal, copilul, tânărul pe care mama nu-l mai putea striga de disperare.

  Nu  ştiu cât  am stat în rugă, şi în stare  de plâns  sufletesc; mă rugam  să-I fie Domnului milă de mama plânsă, disperată, să poruncească mării să-i scoată fiul, când... deodată s-au auzit strigăte, ţipete, şi la suprafaţa apei, plutea corpul neînsufleţit al copilului atât de strigat şi iubit.

   M-am depărtat plângând în mulţumiri, căci Domnul ne auzise  fără să ne fi cunoscut, fără să fi vorbit măcar cu cineva din familia  decedatului.

  Mi-a fost o lecţie de mare folos, un adevăr pe care l-am trăit, căci Domnul este peste tot, în orice loc, în orice rugăciune făcută cu credincioşie.

       Alexandrina Tulics

Mare putere are rugăciunea fierbinte!
Dumnezeu să ne ajute să rămânem credincioși Lui și să fim neprihăniți, adică, fără păcat!
Rugăciunea este cheia ce deschide zăgazurile cerului.
Rugați-vă neîncetat și vegiați în vederea rugăciunii!
Adăugat în 18/12/2013 de cost_ana
Dumnezeu ne dă dovezi, ca aceasta, că El răspunde celor sinceri, celor care iubesc necondiționat
demonstrând astfel că Îl iubesc pe El. Domnul să te binecuvânteze, sora Sanda dragă, mulțumim
pentru această mărturie ziditoare.
Adăugat în 18/12/2013 de ana_haz51
Acesta este Dumnezeul in care v-ati pus nadejdea, slava LUI! Si eu am trait o experienta asemanatoare cu vreo 3-4 ani in urma, cand un vecin de-al meu, la bloc, a alunecat de la etj 4 fiind intr-o stare de ebrietate avansata si s-a rostogolit din etaj in etaj pana la parter unde se parea ca este mort; au chemat salvarea desigur si in timp ce-l urcau, privind pe geamul de la bucatarie si auzindu-i pe majoritatea vorbind "e mort! e mort!..." am inceput sa ma rog, sa-i mai dea Domnul zile, si sa-l cerceteze in vederea mantuirii; si intr-adevar dupa mai multe ore am aflat ca si-a revenit si apoi, la pat zacand din cauza complicatiilor, incepuse sa asculte muzica crestina de pe un CD. Multumiri de marturia imapartasita cu noi, fiti binecuvantata. Rugaciunea asa cum o si spuneati intr-o maxima e respiratia sufletului.
Adăugat în 18/12/2013 de floridinmaracineni
Multumesc cititorilor,voua dragi surori, cred caci aceste cuvinte adevarate si ziditoare intaresc Puterea si Maretia lui Dumnezeu in vietile noastre. Sunt f multe marturii si fiecare daca le marturiseste se intareste si biserica si cei ce nu-l cunosc pe Dumnezeu. Fiti binecuvintate dragele mele.
Adăugat în 18/12/2013 de sanda_tulics
Rugăciunile sunt prețuite de Dumnezeu atunci când sunt făcute cu credință!
Adăugat în 18/12/2013 de Ioanhapca
Fără rugă viața ar fi searbădă/O zi bună, gc
Adăugat în 18/12/2013 de geocornic
Statistici
  • Vizualizări: 1022
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni