Sărutul mamei-România
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 12/09/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 8 voturi
Sărutul mamei-România

   Ce dor mi-a fost! ...

   Chinuitor...

   El nu se putea stinge decât Aici! În îmbrăţişarea dată de cea care mă aştepta să-mi spună căci a primit toate darurile mele, acoperite de lacrimi şi vers. Am mângâiat pământul românesc, am întins mâna  spre cer şi  am binecuvântat Creatorul, Mielul şi Duhul Sfânt care mi-au purtat dorul, grija şi lacrimile, dar şi bucuria de a fi din nou... acasă.

   Am mângâiat piatra munţilor la Herculane, verdele hainei lor, am cântat împreună cu Cerna, doinele creştine  din zona Mehedinţilor şi Caraşului, ce se întind dincolo de  creasta munţilor în  Banat sau le-am dat Dunării, să le cânte fraţii români din bisericile din Virset [Serbia].

   Am cerut sfinţirea peste legăturile făcute la începuturi de Tatăl Ceresc, atunci când am fost dată României, ţara în care o mare parte a vieţii mele m-am pregătit pentru cer.

   Soarele mi-a mângâiat sufletul şi faţa, mi-am scăldat  picioarele în spuma Mării Negre, am lăsat cântările de bucurie Cerului şi o mica parte din ele, ... mării.

   L-am bucurat pe Dumnezeu în ''preumblarea'' mea, am şoptit vântului cuvinte cereşti ce-s duse de el, înapoi în cer...

   Am împărţit Pâinea Bucuriei cu surori şi fraţi din Timişoara, Seleuş, Sicula {Arad}, Drobeta Turnu-Severin, Târgovişte, Constanţa.

   Am cântat din toată inima cântarea celui binecuvântat şi am împărţit bucuria cu cei ce s-au bucurat de naşterea ''Fărâmelor de Lumină'' şi a CD-ului ''Rouă  pentru suflet''.

   Mi-am însănătoşit fiinţa cu iubirea Celui ce m-a răscumpărat, am plâns văzând şi suferinţă, neajunsuri, lipsa de înţelepciune, rele intenţii...

   Am îmbrăţişat România prin porii cereşti ai sufletului şi... încă n-am plecat.

           Alexandrina Tulics

Dumnezeu sa va binecuvinteze trairea cu aceleasi doruri stinse si bucurii graite dar si negraite, ma bucur de cele citite, de impartasirea cu noi a clipelor ce sunt scrise nu numai aici la RC dar si in Jurnalul sfant. Pace si partasii de neuitat pe unde veti mai merge.
Adăugat în 12/09/2013 de floridinmaracineni
Ne bucura faptul ca trei luni v-ati intors in patria mama, cu bucurie si povestiti asa frumos..Se simte entuziasmul in fiecare cuvant! Nu treceti, va rog, si prin Craiova vreo doua zile?
Adăugat în 12/09/2013 de loredanam
Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Adăugat în 13/09/2013 de Ioanhapca
Ce minunat sa fii cu fratii intre frati!
Va simt aproape, chiar daca nu ne cunoastem, impartasesc cu voi bucuriile pe care le traiesc in Romania.
Fiti bnecuvintati!
Adăugat în 13/09/2013 de sanda_tulics
unde esti sora Sanda oare de mine nu ti-e dor ai fost la citiva metri de casa mea si nu ne-am intilnit ?? ce mult mi-as fii dorit si intca doresc si sper daca nu aici in Rominia atunci sus Domnul sa fie cu tine simona
Adăugat în 13/09/2013 de simonasav
pace sora Sanda multumesc de mesaje le-am sorbit cu dragoste si bucurie si eu sunt bine si am ascultata deja cantarile de pe rc sunt superbe aveti un glas ingeresc, dar nu am avut vreme de comenturi lucrez pe apucate pe computerul lui Nicu - nu pot corecta insa lucrarile la diacritice deoarece acest computer nu le are instalate dar din primii mei bani voi lua desigur computerul meu personal pentru a putea sa-mi rfeincep lucraerea la care am fost chemata, ma bucur pentru dumneavoastra orchestratia este foarte buna si abia astept sa pot intra in posesia unei carti si al unui cd multa pace si bucurii sfinte
Adăugat în 13/09/2013 de floridinmaracineni
Chiar dacă nu am avut ocazia, să colind locurile menționate mai sus, închid ochii ,și cu ochii minții mă minunez și eu alături de D-voastră, de ,, mama noastră '' pe care Domnul a botezat-o de sus, cu frumosul nume, cel de ROMÂNIA !
Domnmul să vă îndulcescă pe mai departe, plăcuta vacanță ! Vă mulțumesc pentru cântare !
Adăugat în 14/09/2013 de viorel77
Minunate gânduri Sanda! Ai ajuns prin Timişoara, dar ai uitat de mine! Nici un semn de viaţă? M-aş fi bucurat să mă suni, să te aud un pic! Dar..timpul este scurt şi ai de alergat şi rezolvat probleme! Domnul să fie cu tine, să te călăuzească în toate lucrurile şi să fii fericită aici în mama ţară... România. Te îmbrăţişez!
Adăugat în 14/09/2013 de Simo_7
Statistici
  • Vizualizări: 1051
  • Comentarii: 8
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni