Rochia de Mireasă
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 03/07/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Rochia de Mireasă

  

          Rochia de mireasă

   Coborîtă din Albul Ceresc, purtată în Puritate de îngerii slujitori, de o ascultare absolut Dumnezeiască, parfumată de rugăciunile făcute din  Dragoste Sfîntă în faţa Creatorului, ea, Rochia de Mireasă, a fost şi este un mare dar (nu un simbol tradiţional al unor ''poveşti'' de dragoste cu Feţi Frumoşi şi Ilene Cosînzene!).

   Ea este ''legitimaţia'' unui suflet care se dăruieşte pentru totdeuna celui cu care face legămîntul în vederea căsătoriei, legămînt ce îi arată căci trebuie să-şi păstreze în ''alb'' această promisiune.

   Nu în preţul cu multe... zerouri [00000] stă valoarea şi puterea Rochiei de Mireasă! NU! Pentru clipele în care să spui DA! fost trimisă ea!

   Rochia de Mireasă? Este  superbă pe dinafară dar, are şi o foarte mare trimitere cu încărcătură spirituală, simbolică, emoţională, sufletească!

   Înainte să spui: DA! investeşte-te în Rochia de Mireasă! În albul ei, se ascund puritatea gîndurilor şi puterea dragostei dăruite. Sinceritatea care trebuie să egaleze tot  parfumull florilor din buchetul dragostei-mireasă. În ea trebuie să se regăsească toate rugăciunile făcute de tine pentru ea, ca să te reprezinte în faţa iubitului tău.

... Aş vrea să-ţi spun... Căci ea este remediul lacrimilor cu care te vei întîlni în viaţa de familie, cuplu, dar, lacrimile ei sunt albe, (fara răutate). În ea vei găsi un prieten ce te va ajuta cînd iubitul soţ peste ani... va fi bolnav şi va aştepta efectul promisiunii făcute cu dragostea cu care ai rostit: "Am să te iubesc toată viaţa!"

   În ea vei găsi înţelepciunea de a cere pentu cel de lîngă tine dragoste, credincioşie, înţelepciune şi sfîntă autoritate în care tu şi copiii voştri să vă simţiţi ocrotiţi, iubiţi, în siguranţă! În ea se ascund ''nopţile albe'' petrecute lîngă copii, soţ şi rugile - un altar familial, albul ei  fiind  "mucul ce nu va fi stins niciodată". Acolo este şi respectul faţă de soţ, de familia  lui nou, dobîndită. În ea vei regăsi toate rugăciunile părinţilo, care ţi-au ţesut încă  de la naştere această rochie - să fii mireasă şi pentru soţ dar, şi pentru MIRE! Ei au plîns ''alb'' ca tu  să poţi fi azi ''Prinţesa aleasă'' a celui ce nădăjduieşte căci i-a fost trimeasa de Cer... un ÎNGER! [pentru tot restul vieţii].

Păstrează-te în alb!

Cînd calci peste noroaie,

Respiră din Alb!

Cînd în juru-ţi puhoaie duhnesc,

Cheamă în Alb!

În dragoste - şuvoaie,

Rămîi la promisiunea făcută:

În Rochie-Mireasă,

Vreau să traiesc!


Scrisoarea mea ''felicitare'' pentru toate miresele ce vor citi acest mesaj. Fiţi binecuvîntate, păstraţi albul Rochiei de Mireasă! '

                            Alexandrina Tulics

O dragoste sinceră, un suflet curat, vor păstra pentru totdeauna albul Rochiei de Mireasă.Fii bine-
cuvîntată pentru acest mesaj adânc, sincer, curat.
Adăugat în 03/07/2013 de ana_haz51
Foarte frumos eseu si care ar trebui sa dea de gandit tinerelor care vor deveni la un moment dat sotii. Sa fi o sotie "in alb" e destul de dificil dar punandu-ne increderea in Dumnezeu vom reusi.
Multe binecuvantari.
Adăugat în 03/07/2013 de cocolynno
Dumnezeu să binecuvinteze pe toţi cititorii mesajului să ne ajute pe TOŢI să păstrăm albul rochiei de MIREASĂ! Un mesaj deosebit venit dintr-o imensă experienţă de viaţă, un mesaj din sinceritatea inimii pe care merită să îl recitim fiecare dintre noi şi să îl recomandăm cu dragoste surorilor din adunările noastre, viitoarelor noastre nurori. Fiţi binecuvîntată şi dumneavoastră sora Sanda, precum şi fiicele dumneavoastră cu albul sublim al rochiei sfinte de MIREASĂ!
Adăugat în 04/07/2013 de floridinmaracineni
Un eseu important pentru toti cei ce se doresc si se simt Mireasa Domnului..Ce minunat sa-ti pastrezi rochia alba!
Adăugat în 07/07/2013 de loredanam
foarte frumos .ma rog Domnului ca toate fetele care vor citi acest eseu sa se gandeasca serios la importanta legamantuluii pe care il fac in ziua nunti .
Adăugat în 16/01/2014 de rodicapele
Fi binecuvintata de Domnul Sfint, ma bucur de oprirea ta in dreptul acestei resurse.Multumesc.
Adăugat în 16/01/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2060
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni