IAR DRAGOSTEA ESTE MAI MARE DECÂT TOATE
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara volum  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de guardiangel in 22/08/2007
    12345678910 0/10 X
IAR DRAGOSTEA ESTE MAI MARE DECÂT TOATE


"Să vă iubiţi unii pe alţii aşa cum şi-a iubit Cristos Biserica!"
"Vă poruncesc aceste lucruri, ca să vă iubiţi unii pe alţii!"
"Căci nu este dragoste mai mare decât ca cineva să-şi dea viaţa pentru semenul său" ,
"Şi dragostea este îndelung răbdătoare, plină de bunătate, nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire.......ci se bucură de adevăr, acopere totul, crede totul, nădăjduieşte totul, sufere totul. Dragostea nu va pieri niciodată!"

Iar Dumnezeu este Dragoste şi El locuieşte în noi!!!

Căci cel ce este în Cristos, este o făptură nouă, toate cele vechi s-au dus.

Ştim că oricine este născut din Dumnezeu, nu păcătuieşte!!!
Atunci cum se explică ceea ce se întâmplă între noi???

Dacă aş fi Dumnezeu aş vorbi astfel:

"Copiii Mei pe care vă preţuiesc mai presus de orice lucru, voi sunteţi rodul dragostei Mele şi nimeni şi nimic nu vă poate despărţi de Mine! Vă privesc şi văd în voi sângele Lui Cristos, care vă curăţeşte de orice nelegiuire. În El aţi fost aleşi încă înainte de întemeierea lumii, ca să fiţi sfinţi şi fără prihană înaintea Mea.
Eu ştiu ţărâna din care v-am făcut şi care se va întoarce înapoi în ţărînă. E pulbere ce se adună pe talpa sandalelor, ca apoi să fie risipită în vânt. Satan o strânge în pumn şi o frământă între degete să vă nască din nou, dar n-are putere căci Cel ce locuieşte în voi este mai mare decât el. Nu poate decât să creeze iluzia că ceea ce este rău între voi, este rodul inimii voastre.
Dar pomul se cunoaşte după roadă şi omul după faptă, iar dacă pomul bun dă roade bune, iar omul bun face fapte bune rodite din visteria bună a inimii lui, înseamnă că voi nu sunteţi buni datorită faptelor rele ce există între voi??? Ce înşelătorie perfidă!!!
Acel care este în lumină, nu poate face lucrarea întunericului. Doar bezna naşte monştri!!! Deci cine este cel care zămisleşte nelegiuirea între voi???
Duşmanul care v-a încolţit, care rage ca un leu gata să vă înghită.
Vrea să vă asmută unul împotriva celuilalt, să vă dezbine şi să vă risipească pentru că oile rătăcite, sunt pradă mai uşoară.
Prin aceasta veţi cunoaşte că sunteţi în adevăr şi vă veţi linişti inimile înaintea Mea, în orice v-ar osândi inima, căci Eu sunt mai mare decât inima şi cunosc toate lucrurile. Ştiu cine este cel care vrea să vă fure roadele umblării în lumină, adică dragostea, pacea, bucuria, răbdarea, bunătatea, blândeţea, credincioşia, înfrânarea.
Voi nu aveţi de luptat împotriva sângelui şi a cărnii, ci împotriva domnului întunericului. Nu vă priviţi unii pe alţii ca pe nişte duşmani, pentru că răul nu e roada voastră. Iubiţi-vă ca nişte fraţi ce sunteţi!!! La asta aţi fost chemaţi.!!!
Sprijiniţi-vă unii pe alţii, ajutaţi-vă, căci pentru asta sunteţi mădulare unii altora.
Zidiţi-vă unii pe alţii iar dacă unul este mai slab şi alunecă, ridicaţi-l cu duhul blândeţii şi îmbărbătaţi-l. Împreună sunteţi puternici şi satan ştie asta. Dar orice împărăţie dezbinată împotriva ei însăşi este pustiită şi orice casă dezbinată împotriva ei însăşi nu poate dăinui.
Căutaţi pacea cu tot dinadinsul, împotriviţi-vă diavolului şi el va fugi de la voi.
DEMASCAŢI-L, NU-L LĂSAŢI SĂ VĂ ÎNŞELE!!!!!!!!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3053
  • Export PDF: 1
Opțiuni