Atunci când simţi că viaţa cu Dumnezeu este mai mult decât... ce ai acum...
Autor: Rely Tarniceri
Album: fara volum
Categorie: Meditatii

Am început să scriu aceste eseuri, gândindu-mă la tine. L-ai descoperit pe Dumnezeu, ai devenit copil al Lui, trăieşti ca şi creştin, dar...simţi că viaţa cu El trebuie să fie mai mult decât atât... Viaţa împreună cu Creatorul universului, viaţa pe care o ai din El şi prin El, nu se poate să se rezume la ceea ce ai tu acum.

Şi eu am simţit la fel, L-am întrebat şi mi-a răspuns. Şi astfel, am început o călătorie nemaipomenită, în care El mi-a dezvăluit pas cu pas, ceea ce a făcut pentru mine, ce am devenit prin El şi ce a pregătit pentru mine nu numai pentru viaţa viitoare, ci pentru aceasta, pe care o trăiesc pe pământ. Şi această călătorie cred că nu se va termina decât atunci când vom fi faţă în faţă, El şi eu...

Mi-a spus "Eu sunt Păstorul cel Bun şi am venit ca oile Mele să aibă viaţă din bleşug!"

"Doamne, dar ce înseamnă viaţă din belşug?"

"Viaţa din belşug este o viaţă pe care tu nu o meritai, dar Eu am plătit preţul ca tu să o primeşti fără plată, în dar, prin Mine. Viaţa din belşug este viaţa Mea, ca şi Fiu de Dumnezeu, pe care Eu ţi-am dat-o să o trăieşti în Mine. Eu am devenit o viţă în care tu eşti o mlădiţă ce trăieşte şi rodeşte datorită rădăcinilor Mele. Am să-ţi spun o istorioară care să ilustreze acest lucru:


Un om sărac, a muncit ani de-a rândul pentru a strânge bani să-şi cumpere un bilet pe vapor, să treacă oceanul, pentru a ajunge în ţara în care s-a născut. A cumpărat biletul şi a plecat în călătoria care avea să dureze trei săptămâni. Avea în traistă hrana pentru drum, pesmeţi, brânză şi apă. În fiecare zi a călătoriei, la ora mesei, toată lumea mergea la restaurantul vasului, dar el se aşeza într-un colţ şi mânca din ceea ce avea în traistă. Aşa au trecut vreo 20 de zile. În ultima zi a călătoriei, nu a mai putut de poftă din cauza mirosului îmbietor ce venea de la bucătărie şi a întrebat un marinar: 

-"Spune-mi, cam cât ar putea costa o porţie de ciorbă?"
-"Păi, ai bilet?"
-"Bineînteles"
-"Mâncarea, cât şi toate celelalte servicii de pe vas, sunt incluse în preţul biletului"

La cruce Isus a plătit în întregime, biletul tău. Dar dacă nu ştii acest lucru, vei trăi o viaţă limitată, mâncând mereu din ceea ce ai în propria traistă."

Aş vrea să descoperim împreună, ceea ce este inclus în biletul pe care Isus L-a plătit pentru mine, pentru tine... să pornim împreună în această minunată aventură a cunoaşterii.


 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11030/atunci-cand-simti-ca-viata-cu-dumnezeu-este-mai-mult-decat-ce-ai-acum