Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Un prieten bun
Autor: Sanda Tulics  |  Album: Fărâme de lumină  |  Tematica: Misiune
Resursa adaugata de sanda_tulics in 13/04/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi
Un prieten bun

Mila!

Ea este virtute!

Este desprinsă din Dumnezeu şi coborîtă la noi fără să-şi piardă valoarea, ci, dimpotrivă, aici, jos pe pămînt i se accentuează valoarea.

Mila este parte din slava sufletului îndrăgostit de Dumnezeu.

Ea te face bogat şi niciodată sărac!

Ea este ''contabilul'' care ştie să-ţi pună foarte bine, bănuţul în negoţ, înmulţindu-ţi-l!

Este ''lumina'' ce te duce pînă la uşa săracului, orfanului, văduvei, scrie prin prezenţa sa ''scrisori de aduceri aminte'' care se citesc ... în ceruri!

Este mesajul pe care îngerii îl aşteaptă de la tine, să-l ducă în faţa tronului de domnie.

Este ''ambasadorul'' tău între lumini!

Este o parte din cerneala cu care ţi se scrie ... veşnicia.

Mila este ''eliberarea '' sufletului, care se odihneşte de o lucrare bine făcută pentru slava Mîntuitorului.

Mila... buchet de flori ce vorbesc în locul tău înaintea Tatălui Ceresc prin glasul celor pe care... i-ai miluit.minunată traducere pentru ce înseamnă milași ce este mila ,,buchet de flori....prin glasul celor ....''
Fii binecuvântată.
Adăugat în 13/04/2013 de 1954adina.9mai
"Căci milă voiesc!" - este şi avertismentul Domnului de mai multe ori pe paginile Sfintei Scripturi; zece definiţii bine structurate ale milei ne-aţi pus şi dumneavoastră înaintea ochilor, slăvit să fie Dumnezeu care ne vorbeşte în multe feluri!Fiţi binecuvîntată sora Sanda.
Adăugat în 13/04/2013 de floridinmaracineni
Cred ca este vorba si de mila fata de cei cazuti, fata de cei mai slabi decat noi, fata de dizabili, fata de cei mai saraci decat noi in inzestrari ale mintii si ale duhului... Mila nu este un dispret indurerat, cum a numit-o o poeta, ci o virtute activa care-i pretuieste pe cei carora le slujeste! O asemenea mila sa ne-o inmulteasca Domnul, caci sa miluim cu bani, intra la capitolul darniciei! Domnul sa va inmulteasca Harul! Rugaciunea "inimii" la isihasti este simpla si scurta: "Doamne Isuse Cristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!" Amin!
Adăugat în 13/04/2013 de loredanam
Sa stiti ca mila are doua sensuri. Unul este cel atat de exceptional prezentat, adica mila fata de cei mai slabi, cei carora cumva consideram ca le putem intinde o mana de ajutor, ajutor pe care ei il cer sau nu,de care au nevoie si pe care il primesc cu multumiri. Iar celalalt sens, este mila fata de cei ce-ti taie mana pe care le-ai intins-o, cei care-ti bat piroane in maini si in picioare, si la urma, isi mai si bat joc de tine. "Iarta-i Doamne, caci nu stiu ce fac!"
Mila are doua sensuri. Cel putin unul, trece si prin viata ta...Nu exista crestin care sa nu poata practica mila in mod constant...Si un lucru de exceptie ar fi ca cine exceleaza in practicarea milei nu practica mania...Deci, iata o strategie cu profit foarte mare pentru talantul tau!
Adăugat în 17/09/2013 de Teodorax36
Statistici
  • Vizualizări: 807
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni