PETARDELE UCIGASE
Autor: Catalin Dupu  |  Album: www.lamaxim.4t.com  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 05/01/2006
    12345678910 0/10 X
De Anul Nou s-a inregistrat un numar record de victime ale exploziilor de obiecte pirotehnice: doi morti si sute de raniti. Lor li se adauga sase bucuresteni care s-au sinucis de Revelion. Comparativ cu statele membre ale UE, Romania ocupa la acest capitol, din pacate, un loc fruntas. Ce bine,Politia cere modificarea legislatiei pentru folosirea petardelor, a scris Evenimentul Zilei.
Tristele stiri mi-au reamintit un fapt ce tine si de viata spirituala. Fiecare dintre noi ne jucam cu viata la fel cum unii aprind petardele. E drept sunt faine rau, mai ales ca aduc lumina. Lumina ucigasa.
Degeaba au strigat peste tot unii ca sunt aducatoare de moarte, pana nu s-a intamplat altii nu s-au oprit! La fel si din perspectiva noastra. La fel spunem intr-un glas conform Sfintei Carti ca pacatul aduce moartea vesnica. Unii, din nefericire, pana nu ajung acolo nu realizeaza.
Nefericita veste ca 6 oameni si-au pus capat vietii chiar acum demonstreaza dureros ca nu i-au incantat focul de artificii, acesta fiind prea copilaros, trecator, o explozie cu efect intarziat.
Imi plac chiar mult focurile de artificii dar realizete de profesionisti.
Sunt eu un profesionist al vietii?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1501
  • Export PDF: 1
Opțiuni