Biblia intr-o prezentare ratata
Autor: Catalin Dupu  |  Album: www.lamaxim.4t.com  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 05/12/2005
    12345678910 0/10 X

Niste tineri germani, de confesiune protestanta, au scos pe piata un calendar ilustrat cu scene erotice inspirate din Biblie. In cele 12 pagini teribilii amatori pot gasi prezentarea unor teme clasice cum ar fi Eva oferind marul lui Adam . Cei cu ideea afirma ca au vrut sa apropie mai mult Biblia de tineri. Pastorul initiatorilor afirma ca “este pur si simplu minunat cand adolescentii se dedica cu totul Bibliei”. Autorul fotografiilor sustine ca in Cartea Sfanta “exista o multime de pasaje care pur si simplu explodeaza de erotism”. Vai de mine!
Unii ar spune ca ideea e o blasfemie. Altii teribilism. Altii ca initiatorii au mari probleme de intelegere a Sfintei Carti. Altii ca e pur si simplu prostie. Numai ca ea, prostia, e la mare cautare si peste hotare.
Daca asa se incearca a se prezenta Biblia, inseamna ca unii care doar au auzit despre ea vor crede ca numai asa ceva contine.
E adevarat, cel putin cartea Cantarea Cantarilor contine scene de romantism, de iubire dar pana la explozii si alte cele mai e cale lunga.
Se vede treaba ca unii nu au puterea sa respecte Cartea Aleasa a Crestinatatii si sa se roage Bunului pentru idei reale si cu adevarat atractive de prezentare a sa.
Daca nici de Bunul Dumnezeu nu mai avem macar respect, atunci nu ma mir de marile probleme ale omenirii.
Doamne, iarta-i si iarta-ne!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2080
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni