CAINI CU HALAT SI OAMENI CU INIMA BOLNAVA
Autor: Catalin Dupu  |  Album: www.lamaxim.4t.com  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 18/01/2006
    12345678910 0/10 X


Cel mai grav e sa ai inima bolnava! Cum o au multi dintre pamanteni, din pacate.
In Leipzig a aparut o colectie de halate de baie pentru caini realizata de proprietarul unui magazin de animale. Afaceristul s-a gandit sa le scoata pe piata pentru ca proprietarii sa nu mai fie nevoiti sa usuce blana animalelor dupa fiecare baie.
Aceasta n-ar fi nimic, dar altii – si pe la noi - au si spitale pentru hau-hau, si hoteluri pentru hau-hau, si jucarii pentru hau-hau si proprietari care uita ca omul este om, adica faptura cea mai speciala, bijuteria creatiunii.
Unele animale sunt scumpe, dar cand uiti de muritorii de foame, de tarile fara de bani, de oamenii fara de case si croiesti halatele pentru hau-hau, ceva s-a pierdut, pe undeva. Adica mila si compasiunea fata de aproapele tau.
Cine are halat de baie? Unii nu-si permit nici pentru ei, dar pentru...
Hau-hauuu!
vanare de vant
Da ,totzi cei care si-au pierdut dragostea de oameni,au ales sa iubeasca animalele si sa sacrifice totul pentru acele creaturi necuvantatoare,dar ce sa mai spunem ca am citit o stire ca un miliardar a lasat mostenirea unui caine,cred ca uni oameni care si-au pierdut definitiv compasiunea fata de semenul sau si-a indreptat compasiunea catre aceste necuvantatoare,oare oameni nu se mai pot intelege si simti uni cu alti ca recurg la astfel de gesturi?e o problema in evolutia omului ,sau e un dezinteres total fata de semeni,ca Domnul nostru Isus Hristos ne-a spus prin viu grai, "sa ne iubim uni pe alti cum El ne-a iubit pe noi",acestia totzi care umbla si fac totul pentru nimic,cu un astfel de compasiune nu vor mosteni viata vesnica cu Isus Hristos,nici un om care nu are mila si caompasiune pentru semenul sau nu v-a intra in imparatia lui Dumnezeu,si pe noi sa nu ne intereseze prea mult ce fac acei "asa zisi oameni",si fiecare sa urmeze calea la care a fost chemat si noi care am mai ramas umnanisti sa se vada ca suntem intradevar ,OAMENI MARI in Isus Hristos .
Adăugat în 05/05/2008
nedreptate
imi place f. mult acest eseu e adevarat ca muti acum isi cheltuiesc bani pe animale
Adăugat în 07/02/2009
stimata Ana eu nu cred ca e pacat sa cheltui banii pe animale atat timp cat ajut si familii sarace , copii fara viitor ,etc. cui ii plac animalele - sa se bucure de ele ca Dumnezeu le-a creeat pt noi.
Adăugat în 03/07/2009
Statistici
  • Vizualizări: 2364
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni