PETARDELE UCIGASE
Autor: Catalin Dupu
Album: www.lamaxim.4t.com
Categorie: Diverse
De Anul Nou s-a inregistrat un numar record de victime ale exploziilor de obiecte pirotehnice: doi morti si sute de raniti. Lor li se adauga sase bucuresteni care s-au sinucis de Revelion. Comparativ cu statele membre ale UE, Romania ocupa la acest capitol, din pacate, un loc fruntas. Ce bine,Politia cere modificarea legislatiei pentru folosirea petardelor, a scris Evenimentul Zilei.
Tristele stiri mi-au reamintit un fapt ce tine si de viata spirituala. Fiecare dintre noi ne jucam cu viata la fel cum unii aprind petardele. E drept sunt faine rau, mai ales ca aduc lumina. Lumina ucigasa.
Degeaba au strigat peste tot unii ca sunt aducatoare de moarte, pana nu s-a intamplat altii nu s-au oprit! La fel si din perspectiva noastra. La fel spunem intr-un glas conform Sfintei Carti ca pacatul aduce moartea vesnica. Unii, din nefericire, pana nu ajung acolo nu realizeaza.
Nefericita veste ca 6 oameni si-au pus capat vietii chiar acum demonstreaza dureros ca nu i-au incantat focul de artificii, acesta fiind prea copilaros, trecator, o explozie cu efect intarziat.
Imi plac chiar mult focurile de artificii dar realizete de profesionisti.
Sunt eu un profesionist al vietii?
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/10761/petardele-ucigase