Transfer de Iubire
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 02/04/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi
Transfer de Iubire

  Transfer de Iubire

   În închisorile comuniste, unde fraţii scumpi în Domnul, au fost aruncaţi pentru mărturia lor de credinţă, acolo, unde plânsul şi chinul dureros de familii era la apogeu, acolo, în batjocora aruncată ca un transfer de la crucea pe care Domnul a fost răstignit asupra celor întemniţaţi, acolo, era splendoarea frăţietăţii în Domnul!

   Acolo se cobora El să mângâie, să cureţe, să ierte, să înfrăţească, să împărtăşească într-o sfântă, minunată dragoste şi armonie cerească.

   Acolo, era adevărata biserică, unde bogatul bolnav, mânca din mâna ''neigienizată'' a săracului; gustul colţului de pâine personal oferit în numele Domnului, avea gust de pâine cerească.

   Acolo, IUBIREA LUI, era ''masa de dragoste, sfânta împărtăşanie'', acolo se chemau unii pe alţii sub MĂSLINUL CEL VERDE...

   Acolo li se cânta în inimi: Christos, a înviat din morţi! , sub lumina numai de ei văzută, dar prezentă.

   Acolo, Isus era părtaş cu ei în suferinţi şi bucurii nelăsându-i morţii spirituale, nici o clipa.

  Acolo, cerul făcuse o poartă largă, largă să intre LUMINA în inima lor şi a celor ce nu auziseră niciodată despre MÂNTUITOR.

  Acolo, se ''respira -Christos''şi ''nu se murea în Duhul''.

 

   Acolo, era POARTA CERURILOR!

                                          Alexandrina Tulics

Daca nu o sa iesim si noi din tabara ca sa suferim de impreuna cu Hristos si pentru Hristos, nu stiu cum vom avea parte de El. Frumos eseu . Fiti binecuvantata
Adăugat în 03/04/2013 de MihailCiprianMuresan
Fi binecuvintat frateCiprian !Mi-e dor de partasia sfinta in Duhul Domnului, cu frati trecuti prin ''stanta bancii[ a Domnului Isus si al Duhului Sfint Sigiliu]''Mi-e dor sa nu se mai termine niciodata harul in adunare cum era odata la Heria Judetul Alba, unde am fost primita in cer si ...am ramas acolo.Mi-e dor de cer ,pe pamint!
Adăugat în 03/04/2013 de sanda_tulics
Amin,amin!Acolo era adevarata Biserica, in prigoana, ca si cea din catacombele Romei, mareata, pura Biserica subterana! Reprezentata in Biblie de Smirna, singura biserica nemustrata de Cristos..
Adăugat în 03/04/2013 de loredanam
Am rămas uimit de acest crunt adevăr. Adevăt trist pe pământ, dar vesel în cer.
Dumnezeu să vă înmulțească harul. Minunat !
Adăugat în 06/04/2013 de viorel77
Fiti binecuvintati toti!
Adăugat în 06/04/2013 de sanda_tulics
Dedic aceste rinduri sorei noastre Ficard Florica, un ajutor pretios pentru Resurse Crestine, pentru multi dintre noi ,cu mentiunea;Dumnezeu sa te binecuvinteze vesnic!
Adăugat în 27/04/2013 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 835
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni