Da, vreau lângă Tata!
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 03/01/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 10 voturi
Da, vreau lângă Tata!

   DA, vreau lângă TATA!

... a creat Tatăl  pământul, l-a acoperit de frumuseţile şi splendorile înţelepciunii Sale, l-a populat cu vietăţi, l-a colorat şi parfumat cu flori şi grâne pentru că... ne-a pregătit un loc!

   Da! Un loc! Nu pentru mult timp, ci atât cât hotărăşte El în dreptul fiecăruia; Pământul este ''domiciliul flotant'' în care noi locuim  până când El, ne mută în Împărăţia Sa, dacă mirosim ca florile, ne asemănăm cu grâul în fapte, avem gustul lui, dacă, strălucim în curăţie ca soarele, curgem în rugi ca râurile, cântăm laudele Sale ca păsările cerului, luminăm în cuget ca ziua...

   Când  vom vrea, să le împlinim pe toate acestea, vom putem spune fără teamă: "Da, vreau lângă Tata! Căci m-a învăţat să trăiesc pe pământ, pentru locul ce mi l-a pregătit veşnic lângă El;

   VREAU LÂNGĂ TATA!

                            Alexandrina Tulics

Citind aceste rânduri parcă nu putem să nu ne gândim la cântarea ”Vreau lângă Dumnezeu...”
Oare cum ar fi dacă nu am fi lângă El sau nu ar fi El lângă noi?
Cu stimă/gc
Adăugat în 03/01/2013 de geocornic
Frumoase și încurajatoare cuvinte ! Domnul Isus să vă fie mereu inspitație !
Adăugat în 03/01/2013 de viorel77
Domnul sa te binecuvinteze pentru aceste ganduri!
Adăugat în 03/01/2013 de bneli07
Amin. Domnul să vă binecuvânteze, foarte frumoase cuvinte.
Adăugat în 03/01/2013 de Ioanhapca
Foarte, foarte frumoase ganduri, pline de sensibilitate! Fii binecuvantata draga mea Sanda!
Adăugat în 03/01/2013 de lboltasu
Imaginea care se vede în acel ”dacă”, având rol de oglindă, este atât de frumos prezentată și, Doamne, așa trebuie să apărem în ochii Tăi ca să moștemim Împărăția. Ajută-ne Tu la aceasta.
Foarte frumos
Adăugat în 03/01/2013 de Felix
Minunate cuvinte! Domnul să ne ajute să ajungem lângă El, lângă Domnul şi Mântuitorul nostru etern! <><
Adăugat în 05/01/2013 de Paul_7
Doamne ajută-ne la toţi să trăim cât mai frumos, să împlinim Cuvântul, iubind frumuseţea învăţăturilor Sale, să trăim ca în prezenţa Sa, fiind mulţumitori şi bucurându-ne pentru fiecare floare, sau murmur de izvor. Să vedem în fiecare secundă mareţia şi bunătatea Lui Dumnezeu, să-L aşteptăm cu dor şi drag, gândindu-ne neîncetat la promisiunile Lui şi dorind să fim cu El. Minunate rânduri dragă Sanda, frumoasă inspiraţie ti-a dat Tatăl! Fii binecuvântată şi bucuria Lui să ne umple inimile de recunoştinţă!
Adăugat în 05/01/2013 de Simo_7
Multumim lui Dumnezeu pentru minunatul domiciliu flotant pe care ni l-a pregatit asa cum arata aceste randuri; acum depinde de noi cum traim, si cat de mare ne este dorinta de a vrea sa fim cu El, langa El! Fiti binecuvantata sora Sanda!
(ma intorc in Romania pe data de 14 ianuarie, multa pace!)
Adăugat în 06/01/2013 de floridinmaracineni
Nu vom fi mutați, ci vom răsări din semința care se dezvoltă aici în un lăstar. Precum lăstarul nu are asemănare cu semința, măcar că iese din semința așa va fi omul ieșit din fire. Învățăm frumusețea de la ce e mai simplu - de la materie. Unul vede într-un copac o poezie, altul lemne de foc. Deci și semințe sunt diferite: cele care dau un lăstar(încă depinde ce - stejar ori mătrăgună), iar altele pustii, care vor fi aruncate în foc, adică în pieire. În întuneric veșnic. În nimic. A fost, este și va fi așa. Slavă Domnului!
Adăugat în 08/01/2013 de bragagiu
Statistici
  • Vizualizări: 1129
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 10
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni