Resurse creștine la maturitate
Autor: echipa Resurse Creștine  |  Album: Aniversare  |  Tematica: Mulțumire
Resursa adaugata de Softy in 21/11/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi

    Cu inimile pline de umilință și recunoștință trăim această zi de noiembrie, aniversând împlinirea a 18 ani de cand resursecrestine.ro a luat ființă.

    Dumnezeu a fost tare bun să ne pună împreună în această lucrare, pentru o vreme așa îndelungată. Ne-am dori să fim o echipă, o comunitate așezată, cu țeluri, așteptări și împliniri.

    Ne bazăm pe Dumnezeu pentru a întreține și a duce mai departe vehiculul prin care binecuvântările cerești se revarsă peste vizitatorii căutători de Dumnezeu, sau peste cei care ajung întâmplător aici.

    Acolo unde ești, roagă-te pentru echipa din spate, pentru colaboratori, pentru toți cei care au făcut, măcar o dată, ceva pentru acest site. Roagă-te împreună cu noi, ca mulți oameni să găsească și de acum înainte hrană, alinare, încurajare, învățătură și o comunitate prin intermediul Resurse Creștine.

    Implică-te și tu cu ce poți. Nu trebuie să facă unul singur ce pot face mulți. Dacă 5 din 100 de vizitatori ar adăuga o resursă pe site, am avea 100 de mii de resurse noi pe an. Dacă preferi să corectezi, te rugăm să ne anunți, ca să ne poți ajuta. Poți să ne contactezi și dacă ai idei sau propuneri. Sau poți dona pentru susținerea cheltuielilor site-ului.

    Avem peste 70.000 de poezii pe site, majoritatea adăugate de poeți contemporani. Peste 8.000 de meditații vă așteaptă să începeți ziua cu gândul spre Dumnezeu, iar cele aproape 18.000 de cântări text pot fi cântate, preluate sau chiar proiectate direct de pe site în biserici sau la evenimente. 24.000 de predici audio și alte 10.000 de predici video vă așteaptă să le ascultați, iar 13.000 de cântări așteaptă să vă încânte inimile.

    Anul acesta, împreună cu echipa și colaboratorii, am adăugat și corectat o parte însemnată din cântările compozitorului Nicolae Moldoveanu, astfel încât versurile să fie cele originale și avem peste 1700 de partituri pe care le puteți folosi pentru a învăța și a cânta corect aceste comori.

    Le mulțumim pe această cale tuturor celor implicați în acest proiect și sorei Daniela Moldoveanu, fiica compozitorului, care și-a dat acordul și concursul în acest proiect, alături de editura Comorile Harului.

    Marea trimitere a lui Isus pentru urmașii Lui este aceasta: "... „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. " – Marcu 16:15.

Haideți să răspundem trimiterii lui Isus și prin Resurse Creștine și fiecare, zilnic, acolo unde se găsește.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pentru toată munca și dăruirea de care dați dovadă!
Adăugat în 22/11/2023 de Alexandra1989
Mulțumiri aduc Domnului pentru existența acestui binecuvântat site, pentru toți cei ce susțin lucrarea și o lărgesc, înfrumusețează și îmbogățesc hrana duhovnicească! Mulțumiri fondatorilor, lucrătorilor, participanților! Isus Hristos Domnul să vă dea pe mai departe învrednicirea pentru lucrul în extinsul câmp al Evangheliei!
Adăugat în 23/11/2023 de floridinmaracineni
Binecuvântări sfinte pt. Resurse Creștine, binecuvântări pt. echipa care s-a pus la dispoziția Duhului Sf. pt. această lucrare de răspândire a Evangheliei în România. Vă mulțumesc că SUNTEȚI și vă doresc mulți, mulți ani împreună cu Domnul Isus și toți colaboratorii d-voastră. Pace, pace !
Adăugat în 29/11/2023 de Maria18
Mă bucur mult pt tot și sunt onorata sa fiu colaborare R.C de aproape 11 ani. La multi ani echipei, tuturor vizitatorilor și Domnul sa mai mențină aceasta părtășie on-line spre Slava Lui!
Adăugat în 05/12/2023 de loredanam
Sunteți o binecuvântare pentru toată comunitatea!
Adăugat în 20/12/2023 de Apifelix.76
Statistici
  • Vizualizări: 1616
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni