12 ani, aceeași dorință
Autor: echipa Resurse Creștine  |  Album: Aniversare  |  Tematica: Viață
Resursa adaugata de resursecrestine in 21/11/2017
    12345678910 9.96/10 X
Media 9.96 din 27 voturi

Ne-am obișnuit cu toții cu ideea că anii trec parcă mai repede decât putem să percepem. La fel ne-am trezit și noi că astăzi sărbătorim doisprezece ani de la apariția site-ului Resurse Creștine.

Vrem, în primul rând, să ne aducem mulțumirea în fața tuturor pentru ceea ce am putut realiza prin munca noastră împreună. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru inspirație, călăuzire, răbdare și ajutorul primit. Vă mulțumim vouă tuturor, încă o dată, pentru toată contribuția și dăruirea. Și mulțumim și celor care accesează site-ul pentru a căuta ceva folositor lor, așa simțim că munca noastră nu e în zadar.

N-am vrea să repetăm în fiecare an aceleași lucruri în editorialul aniversar. Vrem de data aceasta să transmitem un singur îndemn: să învățăm să trăim frumos în ciuda diferențelor dintre noi. A trăi frumos presupune a ști ce înseamnă frumosul în ochii lui Dumnezeu. Pentru asta, trebuie să citim, să ne informăm, să căutăm surse de inspirație și exemple demne de urmat. Înseamnă să învățăm o dată pentru totdeauna că nimeni nu e mai special decât altcineva și că fiecare suflet are aceeași valoare pentru cer. Să învățăm că viața ne poate pune în situații controversate și că nimeni nu se poate ascunde în acele momente în spatele unor pretexte.  Tot ce rămâne atunci e frumusețea caracterului inspirată de iubirea față de Domnul nostru şi de exemplul lui.

De-a lungul anilor s-au adunat resurse de tot felul, din multe domenii și de diferite nuanțe. Ne-am dori ca întotdeauna să putem avea tăria de a accepta că pentru un anumit subiect pot fi mai multe păreri și fiecare să aibă partea de adevăr. Ne dorim ca Resurse Creștine să fie o sursă de inspirație pentru mediul creștin, indiferent de cult și ne-ar plăcea să afirmăm asta încă o dată. Ne-am dori aici să fie locul unde nu un titlu contează, ci dorința de a ne însuși cât mai mult din caracterul Mântuitorului. Asta e tot ce ne va rămâne într-o zi.

„Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. ” – Isus, Ioan 13: 35

„Nu faceţi nimic din duh de ceartă sau din slavă deşartă; ci, în smerenie, fiecare să privească pe altul mai presus de el însuşi. ” – Pavel, Filipeni 2: 3

Amin spiritului crestinesc in care a fost scris acest minunat articol editorial aniversar! Sincere felicitari si multumiri echipei de conducere a Resurselor Crestine, tuturor contributorilor atat de creativi si de talentati ai acestui forum virtual si tuturor cititorilor atat de buni si generosi, sustinatori si incurajatori ai dialogului frateasc de pe aceasta platforma spirituala menita sa-i aduca un imn nou si prinos de slava lui Dumnezeu. Multi si binecuvantati ani Resurselor Crestine!
Adăugat în 22/11/2017 de marin2016
Felicitări sfinte și mulțumiri celor care au fondat acest website, cheltuindu-se și jertfindu-se pentru înaintarea Evangheliei în această formă disponibilă oricărui om de orice cult și cultură din întreaga lume. La mulți ani fericiți și binecuvântați website-ului Resurse Creștine și tuturor celor care se ocupă de guvernarea acestui website, tuturor celor care cheltuiesc, jertfesc și lucrează pentru aceasta, și tuturor celor care publică și citesc sau se zidesc împreună aici!!!
Adăugat în 22/11/2017 de Ioanhapca
La mulți ani întregii echipe care a făcut posibilă existența site-ului ResurseCreștine.ro și fie ca și în anii următori, această lucrare frumoasă să poată rodi din belșug spre hrana celor care caută Adevărul!
Adăugat în 23/11/2017 de GabrielTudor
Amin! Dumnezeu să vă binecuvinteze viața și lucrarea la care ați fost chemați! La mulți ani!
Adăugat în 02/12/2017 de GeluVCiobanu
Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu și a celor care au conceput acest site creștin.. când nu știi ce materiale creștine să citești, sau să vezi și alte lucruri minunate; acest site este o soluție foarte bună.. Domnul să vă binecuvinteze pe cei care administrează acest site dar și pe cei care contribuie la susținerea lui și la îmbunătățirea sa !!
Adăugat în 19/12/2017 de Valentin_Cosmin10
La multi ani tuturor colaboratorilor d-voastra!
Adăugat în 21/12/2017 de misionar1982
Domnul sa va binecuvanteze cu credinta,intelepciune,putere si rabdare,pentru a continua aceasta lucrare.Cred ca va asteapta o rasplata mare in cer..Multumim de hrana spirituala.
Adăugat în 10/03/2018 de cristiankarina
Statistici
  • Vizualizări: 70133
  • Export PDF: 6
  • Comentarii: 7
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni