Determinat să ai încredere în Dumnezeu
Autor: Gary Wilkerson  |  Album: Diverse  |  Tematica: Credință
Resursa adaugata de Mada_O in 10/10/2019
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

„Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său şi-i va răspunde din ceruri, din Locaşul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui. Unii se bizuiesc pe carele lor, alţii, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se îndoaie şi cad, dar noi ne ridicăm şi rămânem în picioare.” (Psalmul 20:6-8).

Încrederea totală în Domnul vă poate schimba viața! Este nevoie de credință pentru a crede că Dumnezeu este întotdeauna la lucru pentru numele Său. Cu toate acestea, Cuvântul spune că chiar și demonii cred (vezi Iacov 2:19), dar credința lor este doar un acord mental, nu o credință autentică salvatoare. Satan și supușii lui sunt mai conștienți de realitatea lui Dumnezeu decât majoritatea oamenilor, cu toate acestea demonii nu sunt mântuiți. Genul de credință care ne salvează este cel care ne schimbă.

Pe măsură ce umblăm cu Domnul, putem fi plini de întrebări; putem avea chiar și îndoieli. De ce permite Dumnezeu să suferim? De ce se întâmplă lucruri rele familiilor bune? De ce pare să dureze atât de mult timp ca Dumnezeu să răspundă rugăciunilor noastre? Dumnezeu tânjește să facă o lucrare mai profundă în noi. El vrea să ne ducă dincolo de un simplu set de credințe (tradiții, probleme doctrinare) și să ne umple inimile cu o încredere completă și totală în El.

Când suntem tentați să ne îndoim, putem spune: „Ajută necredinței mele, Doamne! Dar până când credința mea nu devine deplină, aleg să mă încred în Tine.” Este posibil să ne îndoim de anumite lucruri uneori, dar Domnul are întotdeauna grijă de asta. El dezvăluie adevărul, arată calea și confirmă adevărul. În mijlocul luptei noastre, în perioada de mari îndoieli, Dumnezeu pune ceva în inimile noastre. El ne anunță că este bun tot timpul și mereu vrednic de încredere. Putem avea încredere în sfințenia Sa, în splendoarea Lui, în măreția, în maiestatea Sa, în dragostea Lui.

Vă îndemn să vă rezolvați problema încrederii chiar astăzi. Credința ta poate fi zguduită, dar Stânca ta este încă acolo. Spune-i Tatălui tău: „Doamne, indiferent de ceea ce va veni, am stabilit că voi avea încredere în Tine.”

Statistici
  • Vizualizări: 10369
  • Export PDF: 8
  • Favorită: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni