Bucurându-ne de Crăciun
Autor: Gary Wilkerson  |  Album: Diverse  |  Tematica: Nașterea Mântuitorului
Resursa adaugata de resursecrestine in 25/12/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

În fiecare an în timpul aglomerației sărbătorilor, creștinii își amintesc de adevărata semnificație a Crăciunului: venirea lui Isus! Inimile ne sunt pline de recunoștință pentru că Dumnezeu Tatăl ne-a trimis un Mântuitor să ne răscumpere. Ne bucurăm de multele binecuvântări: când privim cadourile viu colorate în jurul bradului din sufragerie, când cântăm imnuri și colinde, când mulțumim lui Dumnezeu pentru bunătatea Sa. Unii dintre noi chiar se delectează urmărind filmul animat ”Un Crăciun al lui Charlie Brown”, cu Linus care citează din Luca 2 la final.

Trebuie să fim recunoscători din toată inima pentru binecuvântările de care ne bucurăm în perioada Crăciunului. Știm că toate lucrurile bune vin de la Tatăl. Totuși este bine să ne reamintim motivul pentru care a venit Isus: pentru că noi suntem în plin război ― în război cu puterile întunericului, cu duhurile demonice, cu diavolul însuși. Diavolul vine în viețile noastre pentru a fura, junghie și să prăpădească ― toate acestea în încercarea de a ne devia de la scopurile bune ale lui Dumnezeu. Odată cu nașterea lui Hristos, Dumnezeu a stabilit un cap de pod pentru a se lupta cu inamicul printr-o nouă modalitate ― de fapt aceasta este ziua Z a debarcării împotriva forțelor fortificate ale iadului.

Mulți credincioși nu doresc să recunoască existența acestui război în viețile lor, însă este un fapt biblic că dușmanul sufletelor noastre este mereu în mișcare împotriva oamenilor lui Dumnezeu. De aceea, dacă atenția noastră în timpul acestor sărbători este doar asupra binecuvântărilor ― chiar lucrurile bune cum ar fi dăruitul și primitul de cadouri― pierdem impactul complet al sacrificiului lui Isus pentru noi. Și lăsăm să ne scape binecuvântarea profundă, supremă pe care Crăciunul ne-o revelează, care este a noastră.

Dumnezeu Tatăl S-a asigurat că Fiul Lui preaiubit a fost dăruit. Toate victoriile miraculoase savurate de-a lungul secolelor în Numele lui Isus stau așezate acolo în ieslea umilă, sub forma unui bebeluș.

Când serbăm Crăciunul, fie ca inimile noastre să fie mulțumitoare pentru toate binecuvântările lui Dumnezeu, mai ales victoria pe care o avem datorită nașterii copilului Hristos.  

 

Sursa: www. worldchallenge. org

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1830
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni