De ce doctorii în teologie comit adulter?
Autor: John Piper  |  Album: Întreabă-l pe pastorul John  |  Tematica: Păcat
Resursa adaugata de Mada_O in 23/03/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

    Uită-te în jurul tău, în viața ta, în biserica ta. Câți creștini vezi străduindu-se din toate puterile lor să-L cunoască pe Dumnezeu mai mult și mai mult - mai adevărat, mai clar, mai dulce? Sau, mai degrabă, vedeți mii de oameni care se luptă împotriva păcatelor de nivel avansat, cu un nivel începător de cunoaștere a lui Dumnezeu?

    La care unii dintre voi ați putea să spuneți: "Stai, sunt la fel de mulți doctori în teologie care comit adulter ca oamenii mai puțin educați." La care aș replica: "Probabil chiar mai mult decât aceștia." De ce oamenii care au doctoratul în teologie comit adulter? Pentru că ei nu-L cunosc pe Dumnezeu!

    Puteți citi teologie zece ore pe zi, timp de patruzeci de ani și să nu-L cunoasteți pe Dumnezeu ca fiind frumos și atotsatisfăcător - ca cea mai mare comoară a vieții tale. Cui îi pasă de cunoașterea lui Dumnezeu în modul în care diavolul cunoaște pe Dumnezeu? Diavolul îi urăște pe toți. Cunoștințele sale despre Dumnezeu îl ajută să-i urască pe oameni. Aici vorbim despre cunoașterea lui Dumnezeu, despre care scrie în 1 Tesaloniceni. Ei nu-L cunosc pe Dumnezeu. Ei nu cunosc pe Dumnezeu pentru cine este El - infinit de valoros, infinit de frumos, infinit de satisfăcător – cu ce scop a fost creat sufletul lor de fapt.

    Există mai multe plăceri la mâna Sa dreaptă, mai multă bucurie veșnică în prezența lui, decât ai putea găsi în zece mii de acte sexuale. Întrebarea este: tu știi acest lucru? Pentru că dacă știi acest lucru, păcatul va pierde stăpânirea asupra vieții tale.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1425
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni