Cuvânt pentru următoarea generație de lideri
Autor: John Piper  |  Album: Întreabă-l pe pastorul John  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Mada_O in 30/12/2014
    12345678910 0/10 X

     Pot să folosesc punct și virgulă?

   Cred că a răspunde la această întrebare este riscant deorece știu că oamenii ca mine, sau oricine altcineva, pot întelege greșit ceea ce voi spune. Pe patul meu de moarte, cred că le-aș spune “Faceți în așa fel încât Biblia să fie suprema, măreața și emoționala autoritate în viețile voastre.”

   Punct și virgulă. De dragul de a-I da mărire lui Hristos, întregii Lui Persoane și lucrărilor Sale pentru ca generații la rând să păstreze baza și piatra din capul unghiului, care prin gloria lui Dumnezeu este Hristos, și harul care este apogeul acestei glorii.

   În acest fel aceste lucruri sunt păstrate pentru generațiile care vor urma. Încerc să unesc două lucruri într-o singură afirmație și cred cu adevărat că Biblia este răspunsul. Eu sunt un calvinist și nu voi continua deoarece cred că mi-am dobândit calvinismul din Biblie și dacă nu ar fi așa, n-aș dori ca oamenii să fie calviniști dacă acesta nu este din Biblie. Deci mi se pare că este mai bine să spun să vă țineți bine de Biblie, bazati-vă pe Biblie. Dacă vreți să criticați pe cineva, criticați după ce scrie in Biblie. Dacă vreți să-i dați dreptate cuiva, dați după ce spune Biblia. Dacă veți dori să faceți o strategie, faceți-o ghidându-vă după ce scrie în Biblie. Fiți oameni plini de Biblie! Acest lucru va face ca Evanghelia să-și păstreze puterea pe timp îndelungat. Știu că mulți oameni spun că în acest mod te închini Bibliei și nu lui Dumnezeu. Ei bine, eu zic să trecem peste aceste cuvinte deoarece oamenii care refuză Biblia în favoarea lui Dumnezeu devin idolatrii. Singurul Dumnezeu care este vrednic de cunoaștere și iubire este Acela pe care Îl întâlnim și descoperim prin intermediul Bibliei. Deci vreau ca El să fie totul, cu adevărat totul! Și în al doilea rând în comparație cu El, Biblia. Dacă încercăm să spunem ceva despre El fără să subliniem temelia bliblică pentru ce facem, generațiile care vor urma vor pierde această temelie.

 

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1035
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni