Un Dumnezeu si al lucrurilor marunte
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 30/08/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 30.08.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Joh 21:9 Cînd s'au pogorît pe ţărm au văzut acolo jăratic de cărbuni, peşte pus deasupra şi pîne.
Joh 21:12 „Veniţi de prînziţi,”

Asemeni multor parinti, Wendy si cu mine ne rugam pentru fiica noastra Jessica, inainte de culcare.

Cand Jessica avea doi ani, am decis sa ne rugam ca scutecul ei sa nu mai fie atat de ud noaptea. Acest lucru poate fi un lucru mic, dar stiam ca ii va da fiicei noastre un somn mult mai comfortabil in fiecare noapte. Dupa ce am inceput sa ne rugam, am observat ca scutecele ei nu mai erau atat de ude.

Acest incident m-a facut sa realizez ca Dumnezeul nostru nu este interesat doar de lucrurile mari/importante care ni se intampla. Lui Ii pasa si de lucrurile minore din viata noastra. Nu este nimic prea mic pentru El. Asa ca nu fii ca unii oameni religiosi care au ideea ca Dumnezeu vrea ca noi sa aducem in fata Lui doar lucrurile mari si ca nu vrea ca noi sa Il deranjam cu cele mici.

Nimic nu poate fi mai departe de adevar. Dumnezeului nostru Ii pasa de tot ceea ce ni se intampla, de la cea mai mica zgaraietura, la ingrijorarile tale despre economie. Cand Ii spui despre neajunsurile care le ai daca intarzie autobuzul, El baga de seama si aceste lucruri. De fapt, atunci cand vii la El des, cu orice probleme si in toate lucrurile din viata ta, Ii faci placere fiindca astfel Ii spui ca El este Taticul tau.

Isus ne-a dezvaluit inima si voia Lui Dumnezeu in vremea cat a fost pe pamant (Ioan5:19). Lui Isus I-a pasat cand ucenicii au fost toata noaptea pe mare la pescuit, in frig si tremurand. I-a pasat ca ei nu au prins nici un peste (Ioan21:3), ca nu aveau ce sa vanda si ca vor flamanzi. Asa ca le-a dat o pescuire bogata dis de dimineata(Ioan21:5-6). El stia ca ei sunt flamanzi si infometati, asa ca le-a pregatit pranzul servit la un foc cu carbuni care sa le tina de cald.

El ne-a aratat ca Dumnezeu este Tatal nostru iubitor caruia Ii pasa de lucrurile care se petrec in fiecare zi in viata noastra. Nimic nu scapa ochilor Lui fiindca ne iubeste.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1079
  • Export PDF: 3
Opțiuni