A-ți mărturisi neprihănirea, Îi place Lui Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 25/03/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 25.03. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore

2 Corinteni 5:21 Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El.

Stii ce se intampla de fiecare data cand marturisesti „eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”?

Dumnezeu Tatal este multumit. Atunci cand marturisesti ca esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos, acest lucru Ii aminteste de ceea ce Fiul Sau a facut pentru ca tu sa devii neprihanit.

De asemenea, facandu-te pe tine neprihanit, Dumnezeu se arata pe El Insusi, neprihanit (Romani3:26) pentruca, în vremea de acum, să-Şi arate neprihănirea Lui în aşa fel în cât, să fie neprihănit, şi totuşi să socotească neprihănit pe cel ce crede în Isus.

De fiecare data cand Isus te aude pe tine marturisind „eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”, acest lucru Ii aduce bucurie inimii Sale caci tu te bazezi pe ceea ce El a suferit si murit ca tu sa poti avea.

Duhul Sfant care acum locuieste in tine ca sa te convinga de neprihanire (Ioan16:10), se bucura cand tu marturisesti „eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”. El este satisfacut atunci cand tu curgi in acelasi ritm cu El.

Placerea Dumnezeirii nu este singurul lucru pe care il castigi atunci cand marturisesti „eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”. Biblia ne spune ca atunci cand „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui... i toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Matei 6:33)

Fie ca este vorba de mancare, haine sau alte necesitati, aceste lucruri ti se vor da pe deasupra. Ele nu doar ca iti vor fi date, ci iti sunt adaugate ca mostenire atunci cand tu cauti intai neprihanirea Lui.

Nu ai nevoie sa-ti folosesti credinta pentru fiecare lucru de careai nevoie in viata. Ai nevoie sa-ti folosesti credinta pentru un singur lucru – sa crezi ca tu esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos si acest lucru va face ca toate binecuvantarile pe care le cauti sa vina la tine si sa te copleseasca!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1496
  • Export PDF: 3
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni