Un Dumnezeu care este si al lucrurilor marunte
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 31/08/2008
    12345678910 0/10 X

Ioan 21:9, 12
Cand au coborat pe tarm au vazut acolo jaratic de carbuni, peste pus deasupra si paine….12. Isus le-a zis 'Veniti si mancati'

Ca multi parinti, eu si Wendy ne rugam pentru fiica noastra Jessica inainte de culcare in fiecare seara.

Cand Jessica a fost de 2 ani, ne rugam ca scutecele sa nu fie super pline in timpul noptii. Scutece arhi-pline pare a fi un lucru marunt, dar stiam ca ii va da fiicei noastre un somn comfortabil in fiecare noapte. Dupa ce am inceput sa ne rugam, am vazut ca scutecele nu mai erau asa de pline.

Acel incident m-a facut sa realizez ca Dumnezeul nostru nu este interesat doar in lucrurile mari care ni se intampla. Lui ii pasa si de lucrurile marunte in vietile noastre. Nimic nu este prea minor pentru El. Deci nu fi ca si unii oameni religiosi care au idea ca Dumnezeu vrea sa ii aducem doar lucrurile mari si nu vrea sa fie deranjat cu cele marunte.

Nimic nu este mai departe de adevar. Dumnezeului nostru ii pasa de tot ce experimentezi tu – de la mica bubita in gura ta pana la grija ta referitoare la vreme. Cand ii spui de inconvenienta care s-ar ivi daca intarzie autobusul, El ia aminte. De fapt, cand vii la El des cu tot ce se petrece in viata ta, ii faci un compliment pentru ca ii spui prin asta ca El este Taticul tau Dumnezeu.

Isus a reprezentat inima Tatalui si voia Sa aici pe pamant. (Ioan 5:19). Lui Isus i-a pasat cand ucenicii Sai au fost pe apa toata noaptea, infrigurati si tremuranzi. Lui i-a pasat cand nu au prins nimic (Ioan 21:3). Lui i-a pasat ca ei nu aveau peste sa vanda si astfel le va fi foame. Asa ca le-a dat o multime de peste devreme in urmatoarea dimineata (Ioan 21:5-6). El a stiut ca le va fi frig si foame, asa ca le-a pregatit micul dejun servit peste un foc de carbuni care il tinea cald.

Isus ne arata ca Dumnezeu este un Tata ceresc iubitor caruia ii pasa de ce ni se intampla in fiecare zi. Nimic nu scapa ochiului Sau pentru ca ne iubeste!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1174
  • Export PDF: 3
Opțiuni